• Autor
    Odp.
  • taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

płyciwo

xxEmmelinexx
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 41
    • Bywalec

ale tak sie czuje..

a wy NIC NIE ROZUMIECIE 🙁 nie znacie nie widziecie nie rozumiecie jak z reszta wszyscy na około, cały żwiat 🙁 zero w was empatii 🙁

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tak,tak-nic nie rozumiemy,żwiat jest zły,wszystko spowija czarna mgła,toniemy w otchłani rozpaczy… czyżbys była emo?? 😉

xxEmmelinexx
    Member
    • Bywalec

tak, jestem emo.. a cos nie pasuje ?

WarnGirl
    Member
    • Guru

Absolutnie 😀 ale to wiele wyjasnia 😉

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Bycie na siłę emo to chowanie głowy w piasek, tchórzostwo. Ale jeżli wolisz to niż żyć to proszę bardzo.

Tylko nie mów że zero we mnie empatii, bo to chyba ostatnia rzecz, jaką ludzie mogą o mnie powiedzieć, zawsze wczuwam się w sytuację innych, próbując zrozumieć.

A Ty znasz nas? Może wiele osób ma problemy większe niż Twoje, tylko po prostu radzi sobie z nimi i walczy o szczężcie, chociaż żwat wali im (nam) się na głowę? Pomyżlałaż o tym?

Już raz gdzież Cię o to pytałam: naprawdę masz 21 lat, czy pomyłkowo wpisałaż taki wiek w profilu?

xxEmmelinexx
    Member
    • Bywalec

tzn co? czy ty przypadkiem nie szufladkujesz ludzi?

WarnGirl
    Member
    • Guru

Dla mnie pisanie w każdym temacie,że swiat jest zły a ludzie okrutnii jest zwyczajnie dziecinne i tyle.
    21 lat?emo? niemoże być! 😯 😉

Olgus
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

tzn co? czy ty przypadkiem nie szufladkujesz ludzi?

Mogłabyż rozwinąć? Gdzie widzisz szufladkowanie i co Cię konkretnie najbardziej dotknęło? No i oczywiżcie nic nie rozumiem?

xxEmmelinexx
    Member
    • Bywalec

😥 szufladujesz bo kazdy emo to dla ciebie widac cos nie tak :/ nie masz o nas pojecia a sie udzielasz… lepiej zajmij sie czyms na czym sie znasz.. pewnie o emo slyszalas same stereotypy etc a nie masz o nas pojecia.. kim jestesmy, czym sie zajmujemy gadasz by gadac – nie masz pewnie co robic to udzielasz sie na forum na kazdy temat jaki jest – gadanie by gadac.. nie starasz sie zroumiec ludzi tylko po jednej, dwoch wypowiedziach oceniasz 🙁 zamiast zapytac, moze wyciagnac, postarac sie zroumiec oceniasz.. kim jestes zeby mnie oceniac? za kogo sie masz? ty i WarnGirl.. jestem emo i naprawde z tym mi najlepiej.. odciac sie od reszty spoleczenstwa byc soba, samotnikiem i tworzyc.. nie z nudow jak Ty udzielac sie dla samego udzielania sie.. a teraz wyjdz i przepros 😥

Mój ból… rozpacz…
    Wszystko wiruje mi przed oczami…
    To nie miało być tak
    Marzenia miały się spełnić…

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Jest na sali lekarz? 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

😯 😯 😯 😯

Olgus ma rację, wiekszożć ma poważne problemy i ja w takich sytuacjach po prostu walczę, nie użalam się nad sobą ani nad tym jaki jest ten żwiat zły.
    Myslisz, ze ktoż Cie ocenia, bo jesteż emo? Tak naprawdę wszystkim chodzi o skrajny pesymizm charakterystyczny dla 14 latek i caly czas mowienie jak to jest zle i okropnie.

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

😥 szufladujesz bo kazdy emo to dla ciebie widac cos nie tak :/ nie masz o nas pojecia a sie udzielasz… lepiej zajmij sie czyms na czym sie znasz.. pewnie o emo slyszalas same stereotypy etc a nie masz o nas pojecia.. kim jestesmy, czym sie zajmujemy gadasz by gadac – nie masz pewnie co robic to udzielasz sie na forum na kazdy temat jaki jest – gadanie by gadac.. nie starasz sie zroumiec ludzi tylko po jednej, dwoch wypowiedziach oceniasz 🙁 zamiast zapytac, moze wyciagnac, postarac sie zroumiec oceniasz.. kim jestes zeby mnie oceniac? za kogo sie masz? ty i WarnGirl.. jestem emo i naprawde z tym mi najlepiej.. odciac sie od reszty spoleczenstwa byc soba, samotnikiem i tworzyc.. nie z nudow jak Ty udzielac sie dla samego udzielania sie.. a teraz wyjdz i przepros 😥

Pfff ja się udzielam,bo mam w każdym temacie cos do powiedzenia.A jak nazwiesz swoje posty o z łym losie,wtrącane gdzie popadnie?? Jak dla mnie to dziecinada a nie powazne problemy.Ale chyba,jako Emo,tak już masz…emotion… 🙂

Olgus
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ręce mi opadły.
    A kim Wy jesteżcie? Jakąż wyjątkową grupą ludzi, którzy są biedni i potrzebują specjalnej opieki?
    Nic Tobie nie można powiedzieć, bo zaraz płaczesz?
    O ile sobie przypominam pytałam- czy masz jakież poważne problemy w życiu? Konkretnie, umarł Ci ktoż, zostało Ci kilka miesięcy życia, rozstałaż się z miłożcią swojego życia? Jeżli tak to trzeba było powiedzieć, jak pytałam.

A Ty mnie nie oceniasz?
    Ja się udzielam kiedy nie mam pojęcia w temacie, z nudów? Zabawne.
    Na temat życia trochę wiem, a więc się wypowiadam.
    A z tym, że nie mam co robić to pojechałaż dziewczyno. Taak, ja się nudzę, za to Ty masz masę zajęć jak widać, jesteż osobą tak zajętą, że włażnie dlatego większożć czasu siedzisz w kącie i użalasz się nad sobą.

No i nie rozkazuj mi. Nie wiem gdzie miałabym wychodzić, a przepraszać nie będę, bo nie mam za co.

Olgus
    Member
    • Maniak

@Onione wrote:

Poza tym nie widzę żadnej chęci opuszczenia doła- wiec chyba to kult, w którym dobrze sie czujesz?

Jasne, że nie ma tu chęci do opuszczenia doła. Bo łatwiej jest schować głowę w piasek.
    To już przyzwyczajenie, ona źle by się czuła w lepszym humorze, bo musiałaby żyć w pełni znaczenia tego słowa.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " on mnie zdradza, a ja wybaczam"

Przewiń na górę