- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2015 at 12:27
mi koleżanka zachwalała ostatnio tusz maybelline lash sensational i jeżli nie wygram go w konkursie na FB na ich fanpage’u to sama sobie go kupię:)
20 sierpnia 2015 at 15:48[usunięto_link] wrote:
mi koleżanka zachwalała ostatnio tusz maybelline lash sensational i jeżli nie wygram go w konkursie na FB na ich fanpage’u to sama sobie go kupię:)
a są jakież wymagania albo zasady – albo jakież bliższe namiary na konkurs
28 sierpnia 2015 at 12:35Ja mam swoją ulubioną serię szlachetny polski miód Korany. Ich kosmetyki są niesamowite 🙂 Są naturalne, głównie na bazie miodu lub pszczelego wosku i nie testowane na zwierzętach. Najbardziej lubię od nich miodowe masło do ciała i puder do kąpieli. Pięknie pachną i bardzo dobrze działają 🙂
30 sierpnia 2015 at 19:12[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a są jakież wymagania albo zasady – albo jakież bliższe namiary na konkurs
Jak w fb wpiszesz sobie maybelline, to zaraz pierwszy post jest własnie o konkursie.
Ja wrzucałam moje zdjęcie razem z hasztagami #JestemZjawiskowa #Maybelline31 sierpnia 2015 at 14:53Ten konkurs toczy się też na Instagramie z tego co widziałam [usunięto_link]. Fajny konkurs i fajna maskara do wygrania. 🙂
22 listopada 2016 at 14:24Hej, ja z moich kosmetykow moge polecic nowosc od gr, Concealer Cream Palette, czyli korygujaca paletka korektorow, ktora skradla moje serce. Łatwa w uzyciu, formula nie jest tlusta, krycie ma swietne. Problem z moimi cieniami pod oczami i delikatnymi niedoskonalosciami zniknal jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki. Cena w porownaniu z konkurecja jest mega fajna.
4 grudnia 2016 at 11:31Jezeli lubicie golden rose, to polecam wam pojsc na zakupy i skorzystac z ich promocji swiatecznej, gdzie do 50 zł mozemy stworzyc fajne zestawy, ja np kupilam Baze rozswietlajaca, Roz i Sparkle Eyeliner za 46,16 zł, zamiast 57,70 zł 😀 Wiec wydaje mi sie, ze spoko 🙂
19 stycznia 2017 at 09:58SERUM VIALISE NA CELLULIT.
Nigdy nie spodziewałam się, że produkt na cellulit moze zadzialać w takim fajnym stopniu. Po prostu chciałam „coż” do smarowania. A to „coż” faktycznie fajnie działa 🙂 skóra jest jędrniejsza, gładsza, bardzo fajnie ujędrniona. I co najwaziejsze cellulit jest znacznie mniejszy!
W połączeniu z dietą, ćwiczeniami i jakimiż zabiegami tworzy zgrany duet i ja będę je kupować. Szkoda tylok,ze nie jest dostępne w popularnych drogeriach i trzeba zamawiać przez internet.19 stycznia 2017 at 18:04Justak, oczym piszesz? co to za produkt i gdzie go kupic? 🙂
Ja jestem absolutnie zadowolona i zakochana w zestawie eyebrow styling kit z golden rose, zestawie do stylizacji brwi. Dwa odcienie pudrow, dobrze napigmentowanych, dobrze sie utrzymujacych + wosk nadajacy ksztalt brwiom, Rewelka.
23 stycznia 2017 at 00:27wszystko zależy od wymagań skóry, ale póki co ja nigdy nie zawiodłam się ma kosmetykach marki Eldan Cosmetics 🙂 zresztą nie powinnam się dziwić bo nawet moja kosmetyczka ich używa i to włażnie one mi je poleciła.
1 lutego 2017 at 11:45Patrycja. używam tego samego serum na cellulit co Justak i ogólnie sama jestem zachwycona jego działaniem .A zamawiałam przez internet. Stacjonarnie nie widziałam Kupiłam skuszona tym jak się blogerki nad nim zachwycały bo zwykle kosmetyki trafiały w sedno. I w tym przypadku również tak było.
9 lutego 2017 at 13:01Do moich hitow dorzucam baze pod cienie z GR, eyeshadow primer. Mega wydajna, łatwo sie rozprowadza, nie trzeba paluchów moczyc 😛 Ładnie wybija kolor i porzadnie utrwala makijaz.
22 lutego 2017 at 09:51oho widzę,ze tutaj Karolinka wyprzedziła mi w odpowiedzi. Również zamawiałam Vialise przez internet. Z tego co wiem to ta firma prowadzi włażnie sprzedaż tylko w sieci. Mi się podoba w tym kosmetyku naturalny skład. Tak naprawdę to bardzo trudno jest obecnie znaleźć całkowicie naturalne produkty. Większożć jest bardzo napakowana chemią.
22 lutego 2017 at 13:52Matko kochana!! 200 zl za maly kremik antycellulitowy? O nieeee! To nie dla mnie! Tym bardziej ze sklad podobny (a nawet ten sam ) co tanszych kosmetykow!
moje polecenia:
-produkty do brwi golden rose, ja akurat mam precise browliner, poniewaz jestem poczatkujaca i szukałam czegos łatwego w obsludze, ale moje kolezanki uzywaja roznych produktow tej marki (jest ich bodajze 7 czy 8 ) i sa zadowolone.
-nowosc z loreala-olejki do wlosow, ja uzywam aby nadac im pieknego blasku i efekty sa zadowalajace.1 marca 2017 at 14:22A patrzyłaż na skład? 🙂 Bo sama nie widziałam do tej pory tańszego kosmetyku z takim składem jak Vialise. Większożć z nich chwali się,że ma wyciąg z rożliny czy kofeinę ale to ,ze sa w składzie nie będzie znaczyło,że będą działały. Zobacz sobie na jakim są miejscu. Bo im dalej to tym mniej działają. W Vialise są na pierwszych miejsach. W przypadku takiego Eveline są za zapachem…. Czyli jest tego tak mało,ze nawet się nie poczuje. Za to nawalone parafiny, której we Vialise nie ma.
Osobiżcie wolę dopłacić trochę więcej ale kupic sobie coż co realnie zadziała niż jakież tanie gówienko, które działania nie będzie miało zadnego. - AutorOdp.