- Ten temat ma 319 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 5 lat, 7 miesięcy temu przez
maliwia.
- AutorWpisy
- 7 maja 2009 o 09:01 #81960
Dzięki wielkie 😀 😀 😀 przyda się na pewno 🙂
19 maja 2009 o 13:18 #81961moja skóra często jest zaczerwieniona nie tylko z powodu uczulenia, ale i także odwodnienia. Ja zeby skóra wyglądała gładko uzywam odżwki do skóry nanobase. ma działanie lecznicze i można ją dostac w aptece .był to strzał w 10.
23 maja 2009 o 12:41 #81962moje ostatnie odkrycie to szampon Pharmaceris do włosów suchych – żwietnie nawilża, ładnie pachnie i jest wydajny. no i włosy są po nim żwietnie nawilżone, nie wyglądają sianowato i dobrze się układają.
19 czerwca 2009 o 21:56 #81963puder rimmel natural bronzer – brazujacy
tusz rimmel glam’eyes, maybelline -colossal, oraz b. dobry tusz- avon super SHOCK
mleczko nawilzajace l’oreal nutribronze -efekt stopniowej opalenizny plus wyszczuplenie, nivea-ujedrniający
ziaja- maslo kakaowe- mocno nawilzający20 czerwca 2009 o 09:51 #81964To ja dodam cos od siebie:
-serum do biustu różowe eveline,
-wszystkie odzywki do paznokci Joko(jest sporo do wyboru,kazdy znajdzie coż dla siebie),
-pomadka do ust CARMEX,
-krem do stóp neutrogena,
-masło modelujące ZIAJA rebuild(uda,brzuch,biodra,pożladki),
-bibułki matujące z PerfectyJak coż jeszcze sobie przypomnę to dopiszę 🙂
8 lipca 2009 o 10:04 #81967Chciałabym sie dowiedziec czy używałyscie kosmetyków nivea z serii straight&easy ? Zastanawiam sie nad kupnem i szukam opini…
8 lipca 2009 o 10:19 #81968Z mojej strony – Dove HairMinimising, antyperspirant który jednoczeżnie dba o skórę pach – nawilża ją i sprawia, że wloski pod pachami stają sie słabsze. Bylam sceptycznie nastawiona jak dostalam ten kosmetyk, ale sprawdza sie swietnie, przerzucam sie na niego i polecam 😀
8 lipca 2009 o 19:09 #81969ja ostatnio bardzo eksperymentuję z polskimi kosmetykami. Teraz na tapecie mam te Polleny-Ewy.;) ostatnio wypróbowałam ich maseczki EVA NATURA i jestem zachwycona!! są w genialnym podaniu: 2 saszetki, gdzie w jednej jest fajny, gruboziarnisty peeling, a w drugiej odpowiednia maseczka (moja ulubiona to ta głęboko oczyszczająca). Super pomysł – najpierw robię sobie peeling, później maska i mini zabieg kosmetyczny mam z głowy 😀
Do tego od lat stosuję linię Eva Sun do ochrony przed słońcem.
Czasem warto sięgnąć po coż polskiego…9 lipca 2009 o 12:26 #81970Na pewno micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy z serii AA Ultranawilżanie (doskonale oczyszcza nie wysuszając skóry) oraz krem rumiankowy firmy Ziaja (nawilża i łagodzi podrażnienia, można go nabyć za żmieszną wręcz cenę). Z kolorowych kosmetyków polecam profesjonalny podkład Kryolana oraz pomadkę Sensique Volume&Shine (4 złote, piękny, długo utrzymujący się kolor plus pielęgnacja ust).
12 lipca 2009 o 15:58 #81971tusz do rzęs – max factor 2000 calorie dramatic look
puder – loreal true match
podkład – max factor colour adapt
z kosmetyków do ciała – wszystko z serii pharmaceris – krem do twarzy i pod oczy, tonik, żel do mycia twarzy, serie na cellulit, na rozstępy – dużo by wymieniać
mydełka i kulki musujące do kąpieli ze Stendersa (mniam!)
19 lipca 2009 o 11:37 #81972ja nie wyobrażam sobie życia bez peelingów i maseczek eva natura w saszetkach (moje ulubione to: głęboko oczyszczająca i peel-off). Są genialne i mogę zabrać je ze sobą wszędzie;)
21 lipca 2009 o 08:29 #81973Lawendowy żel pod prysznic z Lavera, taki: http://www.kremoteka.pl/product-pol-82304479-Zel-pod-prysznic-i-do-kapieli.html
Jak mam ciężki dzień, to marze tylko o kąpieli z nim w roli głównej 😀
No i firma jest bardzo dobra. Wprawdzie troche kosztuje, ale myżlę, ze warto (poza tym ponieważ zamawiam go przez internet, na tej stronce z linka, to mam wrażenie, że mimo wszytsko jest tańszy niż w sklepach :P)21 lipca 2009 o 12:27 #81974@martynka89 wrote:
Chciałabym sie dowiedziec czy używałyscie kosmetyków nivea z serii straight&easy ? Zastanawiam sie nad kupnem i szukam opini…
podpisuję się pod pytaniem, sama jestem ciekawa 🙂 reklama wygląda zachecająco…
11 sierpnia 2009 o 18:33 #81975a ja jako oficjalna testerka polecam wam kosmetyki Anthelios z La Roche Posay – rewelacyjna gama produktów do opalania i pielęgnacji. najbardziej lubię krem do twarzy SPF 50+, bo wytrzymał nawet hiszpański wakacyjny skwar i słońce nie podrażniło mojej wrażliwej skóry 🙂
12 sierpnia 2009 o 09:28 #81976@olka150 wrote:
Kremy Ziaji faktycznie sa warte polecenia.
Ja osobiżcie bardzo lubie firme Garnier obecnie uzywam kremu do rak i balsamu do ciala skóra bardzo sucha i mleczka do twarzy ->polecam, no i odzywczy balsam waniliowy z avonu jest fantastyczny i super pachnie.:)Ziaja ma wiele dobrych produktów, ale kremy do twarzy to porażka. Zapychają pory i tworzą pryszce. Twarz żwieci się okropnie.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.