- AutorOdp.
- 1 marca 2010 at 17:57
Szczerze mówiąc nie używam zbyt wielu kosmetyków, ale z tych które stosuję regularnie moim nr 1 jest szampon Vichy Dercos Aminexil. Zaczęłam go używać kilka miesięcy temu, ponieważ wypadały mi włosy. Szampon pomógł i na tyle mi sie spodobał że używam dalej. Nie jest on niestety super tani, ale za to udało mi się znaleźć super tanią aptekę w Łodzi ( Juventa, CH Manufaktura ) i tam go aktualnie kupuję. Poza tym szamponem nie używam już chyba nic o czym warto by tu wspominać.
1 marca 2010 at 22:28a ja polecam cytrynkę z body shopa:
[usunięto_link]1 marca 2010 at 22:30a ja polecam bidy shop i cytrynkę:)
[usunięto_link][usunięto_link] wrote:
Ja mogę polecić: krem matujący Garniera, krem antycelulitowy Avon Solutions, Krem do ciała Beauty Milky i tonik Avon Clearskin. Te kosmetyki są niezawodne! A Wasze ulubione?
2 marca 2010 at 21:32Moje ostatnio ulubione kosmetyki to
– tusz do rzes Diva Astora- ten złoty
– odżywka do włosów syoos ( podnosząca włosy u nasady)
– cynamonowa sól do stóp FloslekuMultiperfumeria- robiłam ten peeling kawowy…sporo babrania ale fajnie pachnie 😉
7 marca 2010 at 16:12Osobiżcie używam kosmetyków pielęgnacyjnych marki eco cosmetics. Są to certyfikowane kosmetyki z kontrolowanych upraw rolniczych. Najbardziej lubię balsam do twarzy, który nawilża i chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, jak również balsam nawilżający do ciała, o bardzo żwieżym zapachu. Doskonale się wchłania i pielęgnuje skórę. Dezodorant eco cosmetics nie pozostawia plam i skóra pozostaje żwieża przez cały dzień. Z kosmetyków kolorowych naturalnych i ekologicznych używam kosmetyków marki Logona oraz Lavera. Nie posiadają konserwantów, barwników oraz nie są testowane na zwierzętach. Nie posiadają szkodliwych parabenów. Tusze firmy Lavera doskonale wydłużają rzęsy, nie kruszą się i nie sklejają rzęs. Błyszczyki doskonale rozprowadzają się na ustach i utrzymują przez cały dzień. Marka Logona posiada paletę cieni do powiek, które nie zbrylają się podczas wielogodzinnego makijażu. Wszystkie te produkty można kupić np.na stronie internetowej: [usunięto_link]
Kosmetyki te nie posiadają żadnej chemii, szkodliwych parabenów, konserwantów, barwników i nie są testowane na zwierzętach. Mają certyfikat dzięki czemu jesteżmy mniej narażeni na raka skóry w przyszłożci11 marca 2010 at 12:23Hej mam pytanie! Czy możecie polecić jakąż BARDZO DOBRĄ odżywkę do włosów? Do tej pory używałam Elseve czerwonej – tej do włosów farbowanych, ale ostatnimi czasami nie wystarcza – mam włosy suche jak siano…
11 marca 2010 at 15:59zrób sobie maseczke z zóltka, lyzeczke oleju rycynowego, albo nałóz na wlosy nafte potem zmyj stosuj ja co dwa trzy dni i to powinno pomoc oprocz tego mozesz stosowac odzywki na umyte włosy, tylko pamietaj te maseczki nadaja tlustosc włosom i trzeba myc kilka razy aby były czyste
19 marca 2010 at 11:41Ja używam szamponu Herbal Essences, Odżywki Glisskur a żelu do ciała Nivea.
7 maja 2010 at 13:37mam wiele kosmetyków które lubie ale ostatnio moim takich hitem są esencje witalizujące z mary cohr.
14 czerwca 2010 at 11:26Wypróbowałam szereg kosmetyków głównie do pilęgnacji skóry bo to mój odwieczny problem.Cera polepszyła się od kiedy zrzuciłąm wszystkie reklamowane kosmetyki i zaczęłam sotosowa najtańsze możliwe w drogerii łagodne i na bazie ziół.Efekty nie do zastąpienia!
23 czerwca 2010 at 09:24JA POLECAM URZĄDZENIE FOCUS RF+ – ALTERANTYWA DLA SKALPELA
WYKONUJE JE TANIO !!! 506 141 60125 czerwca 2010 at 18:44Ja polecam ten peeling jestem nim zachwycona szkoda tylko że jest gruboziarnisty i można go używać raz na dwa tygodnie rewelacja [usunięto_link]
27 czerwca 2010 at 22:30Każda z nas wchodzi na [usunięto_link] by uzyskać odpowiedź na zadawane przez siebie pytanie a mianowicie tak włażnie powstał ten temat jakim jest pytanie jak być atrakcyjną. Postaram się w moim pożcie wytłumaczyć wam jak można być atrakcyjnym i kto to jest osoba atrakcyjna. Pozwólcie że zacznę od początku Co to znaczy być atrakcyjnym/atrakcyjną Często osoby które się uzewnętrzniają mają problem z kompleksem który nazywa się niska samoocena swojego wewnętrznego ja. Po co chcemy się uzewnętrzniać? W dzisiejszym żwiecie wzrokowców nie patrzymy na wnętrze tylko na uzewnętrznienie. Jest dużo [usunięto_link] Które wręcz przesadnie chcą wyeksponować swoje walory kobiety i do przesady uzewnętrznia swoją kobiecożć. Kobiety które nie uzewnętrzniają swoje piękno są bardziej pociągające bo tajemnicze Czy na pewno? Nie ma nic piękniejszego jak kobieta uwodzi faceta swoim wnętrzem na później pokazuje swoją powierzchownożć. Na forum kobiet często spotykam się z tym że kobieta zadaje pytanie pytanie jak powinna wyglądać ładna [usunięto_link], a przecież kobieta to nie tylko piękno. Forum kobiet daje nam możliwożć swobodnej wypowiedzi i każda z kobiet może zinterpretować to na swój sposób choć i na pewno z tym duża liczba kobiet się nie zgodzi. Forum kobiet jest częstym miejscem konfliktu ba na forum kobiet często spotykamy się z różnymi kobietami
29 czerwca 2010 at 16:18Mnie ostatnio zafascynowały kosmetyki naturalne firmy Par&Rub. Są rewelacyjne dla ciała jak i zmysłów. No i przede wszystkim nie zawierają szkodliwych probenów, na które też jestem uczulona. Fakt, że cena tych kosmetyków pozwala mi na kupno ich tylko od czasu do czasu.
11 lipca 2010 at 19:37Zaczęłam używać kremu ujędrniającego na dzień Synactive 30+. Chociaż nie miałam dożć wyraźnych oznaków zmarszczek to wolę chuchać na zimno 😀 Krem fajnie nawilża skórę.
- AutorOdp.