• Autor
    Odp.
  • aqua_virgus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Szczerze mówiąc nie używam zbyt wielu kosmetyków, ale z tych które stosuję regularnie moim nr 1 jest szampon Vichy Dercos Aminexil. Zaczęłam go używać kilka miesięcy temu, ponieważ wypadały mi włosy. Szampon pomógł i na tyle mi sie spodobał że używam dalej. Nie jest on niestety super tani, ale za to udało mi się znaleźć super tanią aptekę w Łodzi ( Juventa, CH Manufaktura ) i tam go aktualnie kupuję. Poza tym szamponem nie używam już chyba nic o czym warto by tu wspominać.

Dora1975
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

a ja polecam cytrynkę z body shopa:
    [usunięto_link]

Dora1975
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

a ja polecam bidy shop i cytrynkę:)
    [usunięto_link]

[usunięto_link] wrote:

Ja mogę polecić: krem matujący Garniera, krem antycelulitowy Avon Solutions, Krem do ciała Beauty Milky i tonik Avon Clearskin. Te kosmetyki są niezawodne! A Wasze ulubione?

zonia30
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Moje ostatnio ulubione kosmetyki to
    – tusz do rzes Diva Astora- ten złoty
    – odżywka do włosów syoos ( podnosząca włosy u nasady)
    – cynamonowa sól do stóp Flosleku

Multiperfumeria- robiłam ten peeling kawowy…sporo babrania ale fajnie pachnie 😉

loulou1
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Osobiżcie używam kosmetyków pielęgnacyjnych marki eco cosmetics. Są to certyfikowane kosmetyki z kontrolowanych upraw rolniczych. Najbardziej lubię balsam do twarzy, który nawilża i chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, jak również balsam nawilżający do ciała, o bardzo żwieżym zapachu. Doskonale się wchłania i pielęgnuje skórę. Dezodorant eco cosmetics nie pozostawia plam i skóra pozostaje żwieża przez cały dzień. Z kosmetyków kolorowych naturalnych i ekologicznych używam kosmetyków marki Logona oraz Lavera. Nie posiadają konserwantów, barwników oraz nie są testowane na zwierzętach. Nie posiadają szkodliwych parabenów. Tusze firmy Lavera doskonale wydłużają rzęsy, nie kruszą się i nie sklejają rzęs. Błyszczyki doskonale rozprowadzają się na ustach i utrzymują przez cały dzień. Marka Logona posiada paletę cieni do powiek, które nie zbrylają się podczas wielogodzinnego makijażu. Wszystkie te produkty można kupić np.na stronie internetowej: [usunięto_link]
    Kosmetyki te nie posiadają żadnej chemii, szkodliwych parabenów, konserwantów, barwników i nie są testowane na zwierzętach. Mają certyfikat dzięki czemu jesteżmy mniej narażeni na raka skóry w przyszłożci

WomenRule
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Hej mam pytanie! Czy możecie polecić jakąż BARDZO DOBRĄ odżywkę do włosów? Do tej pory używałam Elseve czerwonej – tej do włosów farbowanych, ale ostatnimi czasami nie wystarcza – mam włosy suche jak siano…

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

zrób sobie maseczke z zóltka, lyzeczke oleju rycynowego, albo nałóz na wlosy nafte potem zmyj stosuj ja co dwa trzy dni i to powinno pomoc oprocz tego mozesz stosowac odzywki na umyte włosy, tylko pamietaj te maseczki nadaja tlustosc włosom i trzeba myc kilka razy aby były czyste

Renata78
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Ja używam szamponu Herbal Essences, Odżywki Glisskur a żelu do ciała Nivea.

madzia1.35
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

mam wiele kosmetyków które lubie ale ostatnio moim takich hitem są esencje witalizujące z mary cohr.

nestora
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Wypróbowałam szereg kosmetyków głównie do pilęgnacji skóry bo to mój odwieczny problem.Cera polepszyła się od kiedy zrzuciłąm wszystkie reklamowane kosmetyki i zaczęłam sotosowa najtańsze możliwe w drogerii łagodne i na bazie ziół.Efekty nie do zastąpienia!

odchudzanie80
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

JA POLECAM URZĄDZENIE FOCUS RF+ – ALTERANTYWA DLA SKALPELA
    WYKONUJE JE TANIO !!! 506 141 601

4mala_s
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja polecam ten peeling jestem nim zachwycona szkoda tylko że jest gruboziarnisty i można go używać raz na dwa tygodnie rewelacja [usunięto_link]

Afrodytaaa
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Każda z nas wchodzi na [usunięto_link] by uzyskać odpowiedź na zadawane przez siebie pytanie a mianowicie tak włażnie powstał ten temat jakim jest pytanie jak być atrakcyjną. Postaram się w moim pożcie wytłumaczyć wam jak można być atrakcyjnym i kto to jest osoba atrakcyjna. Pozwólcie że zacznę od początku Co to znaczy być atrakcyjnym/atrakcyjną Często osoby które się uzewnętrzniają mają problem z kompleksem który nazywa się niska samoocena swojego wewnętrznego ja. Po co chcemy się uzewnętrzniać? W dzisiejszym żwiecie wzrokowców nie patrzymy na wnętrze tylko na uzewnętrznienie. Jest dużo [usunięto_link] Które wręcz przesadnie chcą wyeksponować swoje walory kobiety i do przesady uzewnętrznia swoją kobiecożć. Kobiety które nie uzewnętrzniają swoje piękno są bardziej pociągające bo tajemnicze Czy na pewno?  Nie ma nic piękniejszego jak kobieta uwodzi faceta swoim wnętrzem na później pokazuje swoją powierzchownożć. Na forum kobiet często spotykam się z tym że kobieta zadaje pytanie pytanie jak powinna wyglądać ładna [usunięto_link], a przecież kobieta to nie tylko piękno. Forum kobiet daje nam możliwożć swobodnej wypowiedzi i każda z kobiet może zinterpretować to na swój sposób choć i na pewno z tym duża liczba kobiet się nie zgodzi. Forum kobiet jest częstym miejscem konfliktu ba na forum kobiet często spotykamy się z różnymi kobietami

Letinka
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Mnie ostatnio zafascynowały kosmetyki naturalne firmy Par&Rub. Są rewelacyjne dla ciała jak i zmysłów. No i przede wszystkim nie zawierają szkodliwych probenów, na które też jestem uczulona. Fakt, że cena tych kosmetyków pozwala mi na kupno ich tylko od czasu do czasu.

mariola_920
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Zaczęłam używać kremu ujędrniającego na dzień Synactive 30+. Chociaż nie miałam dożć wyraźnych oznaków zmarszczek to wolę chuchać na zimno 😀 Krem fajnie nawilża skórę.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę