• Autor
    Odp.
  • benoi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

mydełka i kulki musujące do kąpieli ze Stendersa (mniam!)

Zgadzam się w zupełnożci:)

jalia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 29
    • Bywalec

hejka dziewczyny 🙂
    jeżli chodczi o moje ulubione kosmetyki to mam pare:
    1. tusz do rzęs maxfactor – lash effects -najlepszy!
    2. krem AVENE nawilzajaćy albo oligo 25 vichy
    3. szampon Vichy – dercos
    4. żel do biustu BUST BOOSTER – rewelacja ;]]!
    te mogę polecić każdej kobitce:) (szczególnie żel podnoszący i powiększający biust ;))) pozdrawiam

jalia
    Member
    • Bywalec

to ten magik, znalazlam wam linka [usunięto_link] poczytajcie sobie;)
    reszta w miare znana 🙂

benoi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

ee, w to to chyba raczej nie wierzę 😉

jalia
    Member
    • Bywalec

w sumie to nie ma co wierzyc 🙂 to dziala i to superowo. przynajmniej dla mnie:)

LaLoLa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 156
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

to ten magik, znalazlam wam linka [usunięto_link] poczytajcie sobie;)
    reszta w miare znana 🙂

No a jak przestaniesz uzywac to piersi znowu opadna i sie zmniejsza, bo to ma chyba tylko chwilowy efekt, no nie?

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Moje ulubione kosmetyki, to smakowe masła do ciała (czekoladowe, malinowe, miodowe) rożnych firm, tusz i podkład z Clinique, odżywki L’oreal, perfumy CK Obsession, peeling malinowy z under20 i róż do policzków z LeClerc’a.

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Dziewczyny, a robiła sobie kiedyż któraż z Was takie domowe SPA? Znalazłam ostatnio na stronie jednej z mydlarni informację o kosmetykach SAVON NOIR z których możemy sobie robić swoje maseczki i peelingi, a co za tym idzie istne spa w domu. Popatrzcie: [usunięto_link]
    Koleżanka mówi, że używała i zachwycona jest, aż zastanawiam się nad tym czy nie sprawić sobie takiego czegoż w ramach prezentu żwiątecznego 🙂

mediamaniac
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Jakież czemu spóbowałam kosmetykó Vichy i zakochałam się w nich. Na początek polecam [usunięto_link] i [usunięto_link].

Polecam i pozdrawiam,
    mediamaniac

Olga123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Ja mniej wydaję na kremy więcej na suplementy. W każdym razie: maseczki z glinki, ogólnie kupuję dużo maseczek, rożnych firm i je testuję; Do tego tran, witam C, ceranova z algami (ostatnio), kwas hialuronowy, a i pestki dyni i słonecznika. Naturalne i fajne. Z resztą lubię wszystko co naturalne 🙂

kumiko
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Moim hitem na dziż jest cukrowy piling do ciała Bielendy o zapachu kokosa.

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

A co sądzicie io peelingu kawowym?? Słyszałam,że jest dosyć bolesny,ale za to bardzo skuteczny. Próbowła może któras z Was??

Lusiek276
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

O peelingu kawowym czytałam już na paru forach. Dziewczyny chwalą efekty, ale ponoć jest po tem troche sprzątania w łazience 😛 Ja sama używam peelingu Slim Line Flosleku i jestem zadowolona. Mam po nim przyjemną, gładką skórę 🙂

rupka
    Participant
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Hejka, chciałabym wam polecić, na zlecenie firmy La Roche Posay, super krem nawilżający Hydreane do skóry wrażliwej. TYm bardziej, że teraz jego cena jest o wiele niższa, a w prezencie dostaniecie jeszcze mleczko do ciała Lipikar.

kremowa
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

moim hitem tej zimy jest [usunięto_link] – ładnie się wchłania, nadaje skórze miękkożci, nawilża. Ma w sobie jakież minidrobinki, które fajnie się żwiecą pod pewnym kątem 🙂 ogólnie: jeszcze nigdy tak zachłannie się żadnym balsamem nie smarowałam 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę