zeby dobrze wygladac, trzeba miec kase…

• Ten temat ma 251 odpowiedzi, 63 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 6 lat temu przez Krysia84.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 252 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@rusalka wrote:

a czego mam ci zazdroscic? pustosci i glupoty? wolalabym stac przy tasmie niz byc taka osoba jak ty

gdybym byla glupia i pusta, to pewnie robilabym fizycznie za granica.

ale nie jestem, wiec radze sobie tutaj.

rusalka
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

a czy ty myslisz ze kazdy pracuje fizycznie?

pokahontaz
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Słuchajcie, fakt jest taki, że każdy inaczej uznaje pojecie: dobrze ubrany człowiek.
    Dla jednych jest to po prostu schludny, wyprasowany, ponadczasowy komplecik na lata, a dla innych noszenie tego, co aktualnie widzi sie na ulicy albo w brukowcu.
    Kolejny fakt jest taki, że najczężciej warto zainwestować w drogie ciuchy. Ale jeżli kupimy coż tylko na jeden sezon, to za jedną, markową bluzkę mamy pięć z bazaru.
    Gdyby tak zrobić test na tych paniusiach, co to nie wiadomo w jakich sklepach się obijają i podmienić ciuchy z bazaru z markowymi? Podejrzewam, że siłą podżwiadomożci odrzuciłyby wszystkie bazarowe fatałaszki. Tak to już z nami jest, niestety.
    Kwestia dobrego ożwietlenia w sklepie, nastrojowej muzyki, czy wyprasowania szmatek.
    Być może jakież marki zasłużyły sobie jakożcią tkanin na renomę i takie, nie inne ceny. Ale z tego co wiem sama po sobie, one też czasem zawodzą. Nie wszystko złoto, co sie żwieci.
    Podsumowując: można sie dobrze ubierać, nie będąc tak bogatą, jak córcia prezydenta, ale nie oszukujmy się, że matka czwórki dzieci, żyjąca z zasiłku, zabierze ich dwa razy do roku do Royal Collection, bo „liczy się tylko jakożć”. Takie podejżcie autorki tematu żwiadczy jedynie o jej nieskomplikowanej budowie.
    Kobiety, Parvati to już dajcie spokój, bo sie do przedszkola spieszy 😀

sylwia90
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

mnie to smieszy ta zraza do bazarkow. pewnego dnia chodzilam sobie po drogich sklepach i szukalam sukienki. znalazlam sliczna, ale wstapilam jeszcze na bazarek i tam byl identyczna, ten sam kolor, ten sam material no ale beza metki… i kosztowala o polowe mniej

parvati
    Członek
    • Guru

ja tam nic nie mam do bazarow: wiejskie jajka, ziemniaki…

sylwia90
    Członek
    • Stały bywalec

a ja pisze o tych z ciuchami. bez jajek i ziemniakow

parvati
    Członek
    • Guru

na takich nie bywam. nie przywyklam mierzyc ciuchow na mrozie.

sylwia90
    Członek
    • Stały bywalec

jaka ty delikatna

parvati
    Członek
    • Guru

taaa…niczym ksiezniczka na ziarnku grochu.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

@parvati wrote:

Oj tak,tak.I wcale nie uważam,że to kwestia delikatnożci… raczej wygody i przyzwyczajenia 🙂 Ja tam jestem przyzwyczajona do ciepłych przymierzalnie z duużymi lustrami 😆 aaale co kto lubi 😉

Monika
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

@WarnGirl wrote:

@parvati wrote:

Oj tak,tak.I wcale nie uważam,że to kwestia delikatnożci… raczej wygody i przyzwyczajenia 🙂 Ja tam jestem przyzwyczajona do ciepłych przymierzalnie z duużymi lustrami 😆 aaale co kto lubi 😉

Ja tez lubie sie widziec z kazdej strony,kiedy cos kupuje.

Jovita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

parvati- oh eh

co do bazarow to tez kupuje ale bardzo rzadko i mozna rzeczywiscie kupic tam wiele takich samych ciudrachow co w jakis sklepach ale o polowe tanszych , ja jakos ubieram sie tanio a wszyscy sie wszedzie za mna ogladaja i sciagaja moj styl np moje kolezanki wielkie zazdrosnice a tak na prawde g***** wiedza gdzie co kupuje bo zawsze jest to cos innego.. w sklepach takze kupuje ale powyzej 200 zl bym nie dala za ciucha chyba ze za jakas suknie !

zreszta ladnemu we wszytskim ladnie wiec..

magdulka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

@WarnGirl wrote:

@parvati wrote:

duże lustro podstawa 😀 to raz
    dwa nie miałabym ochoty przymierzać czego kol wiek mając żwiadomożć, że buda w której stoję może się przewrócić przy silniejszym podmuchu halnego 😆 i ja nie cierpię marznąc no wymiękłabym : wink:

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja czasem nie przymierzam w sklepie, bo nie mam czasu i nie lubię stać w kolejce. Umiem przeczytać rozmiar, mam wyobraznię, więc to idzie szybko. 🙂

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

@Manora wrote:

Ja czasem nie przymierzam w sklepie, bo nie mam czasu i nie lubię stać w kolejce. Umiem przeczytać rozmiar, mam wyobraznię, więc to idzie szybko. 🙂

Też mi się to zdarza czasami. Ale tylko jeżli chodzi o bieliznę, topy i czasem sweterki. Resztę muszę przymierzyc

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 252 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę