- AutorOdp.
- 15 stycznia 2010 at 14:42
Ja osobiżcie nie potarfię obyć się bez pralki (uwielbiam robić pranie), mikrofalówki i lodówki.
Moim marzeniem jest zmywarka.
17 stycznia 2010 at 09:44Genialne te pralki i lodówki. Taki sprzęt bez oporu można umieżcić w kuchni i masz dodatkowy element dekoracyjny. Szczególnie podoba mi się ta „czerwona” wersja. Ehh gdybym miała przed sobą remont 😆 i dużo kasy, to bez wahania kupiłabym taki model.
Co do pralko suszarki, to może zerknij sobie na tę stronę [usunięto_link] mają dużo produktów na promocji.
A bez czego nie mogę się obejżć … bez blendera, sandwicza i ekspersu do kawy 😛17 stycznia 2010 at 16:00Co pralko-suszarek LG to warto zapoznać się z tą: [usunięto_link]
19 stycznia 2010 at 15:36[usunięto_link] wrote:
Co pralko-suszarek LG to warto zapoznać się z tą: [usunięto_link]
bardzo fajna 🙂 i co ważne w małych łazienkach, zajmuje bardzo mało miejsca 🙂
20 stycznia 2010 at 05:40Dzisiaj robiłam kolejne pranie i wszystko wisi w przedpokoju na suszarce- coraz bardziej mi to przeszkadza…nie mam suszarki w łazience, a balkon poczeka do wiosny…Więć myżl o pralko-suszarce cały czas mi sie kołacze… 😀
25 stycznia 2010 at 17:08ja i tak mam gorzej, bo nawet latem muszę suszyc pranie w pokoju, bo nie mam balkonu 😉
28 stycznia 2010 at 19:59To pewnie i Tobie przydałaby się pralko – suszarka. Myżlałaż o tym?
29 stycznia 2010 at 14:56myżlałam, ale za późno 😉 pralkę niedawno kupiliżmy, a osobno nie mam gdzie postawić suszarki… 😕
5 lutego 2010 at 12:20zazdroszczę balkonu, chciałabym mieć, no ale to już w ogóle w tej chwili nierealne 🙄
już chyba szybciej się dorobię tej suszarki albo pralko-suszarki 😛19 lutego 2010 at 14:37podobno w suszarce wysuszy sie lepiej niż w pralko-suszarce, ale mnie również takie konstrukcje piętrowe przerażają (jeszcze by mi na głowę spadło) i wolałabym jednak pralko-suszarkę, zwłaszcza, że cenowo też wychodzi taniej
15 marca 2010 at 17:17różnica ogromna, namówiłaż męża?? pewnie bez problemu 😛 kto by nie chciał takiej cichej pralki 😛
16 marca 2010 at 16:55życzę powodzenia, bo pralka na prawdę jest rewelacyjna 🙂
a moze namów go od razu na parową to nie bedziesz musiała prasować 😛18 marca 2010 at 10:11bo jest fajna, wygląda na taką profesjonalną, gdybym wczeżniej wiedziała o jej istnieniu to dawno bym się pozbyła żelazka z domu 😛
22 marca 2010 at 14:31no to z takimi funkcjami będzie idealna dla alergików i małych dzieci
23 marca 2010 at 13:12Nie wiem, czy inne coż takiego mają, ale widziałam w pralce parowej LG tryb odżwieżania ubrań. W ciągu 20 minut można pozbyć się zapachu z ubrań (papierosy, dym itp.). Przeczytałam wyżej, że te pralki są ciche, czyli można od razu po imprezie to wrzucić do takiego prania i z głowy 🙂 Bardzo mi odpowiadają takie sprzęty 😀
- AutorOdp.