• Autor
    Odp.
  • adata22
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja osobiżcie nie potarfię obyć się bez pralki (uwielbiam robić pranie), mikrofalówki i lodówki.

Moim marzeniem jest zmywarka.

omena86
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Genialne te pralki i lodówki. Taki sprzęt bez oporu można umieżcić w kuchni i masz dodatkowy element dekoracyjny. Szczególnie podoba mi się ta „czerwona” wersja. Ehh gdybym miała przed sobą remont 😆 i dużo kasy, to bez wahania kupiłabym taki model.
    Co do pralko suszarki, to może zerknij sobie na tę stronę [usunięto_link] mają dużo produktów na promocji.
    A bez czego nie mogę się obejżć … bez blendera, sandwicza i ekspersu do kawy 😛

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Co pralko-suszarek LG to warto zapoznać się z tą: [usunięto_link]

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Co pralko-suszarek LG to warto zapoznać się z tą: [usunięto_link]

bardzo fajna 🙂 i co ważne w małych łazienkach, zajmuje bardzo mało miejsca 🙂

wernona
    Member
    • Pasjonat

Dzisiaj robiłam kolejne pranie i wszystko wisi w przedpokoju na suszarce- coraz bardziej mi to przeszkadza…nie mam suszarki w łazience, a balkon poczeka do wiosny…Więć myżl o pralko-suszarce cały czas mi sie kołacze… 😀

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja i tak mam gorzej, bo nawet latem muszę suszyc pranie w pokoju, bo nie mam balkonu 😉

wernona
    Member
    • Pasjonat

To pewnie i Tobie przydałaby się pralko – suszarka. Myżlałaż o tym?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

myżlałam, ale za późno 😉 pralkę niedawno kupiliżmy, a osobno nie mam gdzie postawić suszarki… 😕

Dorota123
    Participant
    • Maniak

zazdroszczę balkonu, chciałabym mieć, no ale to już w ogóle w tej chwili nierealne 🙄
    już chyba szybciej się dorobię tej suszarki albo pralko-suszarki 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

podobno w suszarce wysuszy sie lepiej niż w pralko-suszarce, ale mnie również takie konstrukcje piętrowe przerażają (jeszcze by mi na głowę spadło) i wolałabym jednak pralko-suszarkę, zwłaszcza, że cenowo też wychodzi taniej

Dorota123
    Participant
    • Maniak

różnica ogromna, namówiłaż męża?? pewnie bez problemu 😛 kto by nie chciał takiej cichej pralki 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

życzę powodzenia, bo pralka na prawdę jest rewelacyjna 🙂
    a moze namów go od razu na parową to nie bedziesz musiała prasować 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

bo jest fajna, wygląda na taką profesjonalną, gdybym wczeżniej wiedziała o jej istnieniu to dawno bym się pozbyła żelazka z domu 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no to z takimi funkcjami będzie idealna dla alergików i małych dzieci

buli
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

Nie wiem, czy inne coż takiego mają, ale widziałam w pralce parowej LG tryb odżwieżania ubrań. W ciągu 20 minut można pozbyć się zapachu z ubrań (papierosy, dym itp.). Przeczytałam wyżej, że te pralki są ciche, czyli można od razu po imprezie to wrzucić do takiego prania i z głowy 🙂 Bardzo mi odpowiadają takie sprzęty 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " AGD bez ktorego nie mozecie sie obyc"

Przewiń na górę