- AutorOdp.
- 15 grudnia 2011 at 13:56
Ja lubie ostatnio te zielone z Garniera, zwłaszcza ten pachnący kakaowo – bardzo szybko się wchłaniają, a ja nie znoszę lepkożci na skórze i nie mam cierpliwożci do wsmarowywania. Kiedyż lubiłam Dove rozżwietlający, żlicznie pachniał. Teraz poza Garnierem jeszcze masło Dove do suchej skóry, ale to rzadko i raczej na wieczór. Podobały mi się kiedyż masła Farmony, ale jednak tak mocno pachną, że mi się zdąży znudzić zapach zanim dam radę zużyć pudełko.
22 grudnia 2011 at 07:43Teraz w zimę mi brakuje lata więc używam Kremu do ciała ORIFLAME z serii Nature Secrects o zapachu kokosowym 😀
W ostatnim katalogu ten kremik jest w ekstra promocji – krem do ciała + krem pod prysznic + mydło do rąk – łącznie tylko za 26 zł.
Polecam!
[usunięto_link]
strona 153 🙂22 grudnia 2011 at 15:31Ktos pisal powyzej o balsamie Flosleku z marakuja – jest super, potwierdzam. Dzis wyprobowalam Delii Jedwab do ciala (skusila mnie ciekawa nazwa:), po jednym uzyciu wydaje sie OK, zobaczymy, jak dalej. A kosmetykow z Oriflamu juz nie kupuje – prawie wszystko tam zawiera alkohol, masakra, to przeciez wysusza skore zamiast nawilzac.
25 grudnia 2011 at 21:48Ha! Garnier teraz będzie mi się kojarzył z tą durną reklamą o żwiątecznych prezentach.
Kiedyż miałam fajny nawilżający chyba z dermiki, minus to jednak cena bo 250ml kosztowało 30zł ale działał. Z Flosa dobry jest balsam do ciała ale z serii do skóry wrażliwej dla alergików. A np. z pharmaceris krem masło do ciała, próbkę taką dostałam.13 stycznia 2012 at 12:01Dziewczyny a wyslalyscie zgloszenie do Akcji Flosleka DEKALOG ZDROWEJ SKORY? 😀
Ja czekam na kosmetyki i jestem bardzo ciekawa co dostne do testow 🙂18 stycznia 2012 at 19:02Trzeba było mi o tym wczeżniej pisać! Zanim się zorientowałam to czas zgłoszeń się skończył tak? Daj znać co dostaniesz, sama chętnie przetestowałabym sobie ich kilka innych kosmetyków.
Co a balsamy… mój ostatni to hypoalergiczny włażnie z Flosa. A z soraya te orienty, któraż miała? Szukałam cały grudzień balsamu pachnącego imbir, cynamon, korzenny – nic nie znalazłam.24 stycznia 2012 at 11:30A ja dostałam kiedyż od mojej koleżanki balsam do ciała mało znanej firmy Jean Careno. Powiem wam, że fajnie nawilża skórę i opakowanie 200 ml starcza na długo.
5 kwietnia 2012 at 12:16[usunięto_link].zawadzka1979 wrote:
NATURAL BODY Masło do ciała TRUSKAWKA POZIOMKA
Jestem ciekawa czy Wy też będziecie tak zachwycone jak ja!
Buziaki
KasiaZawsze jestem sceptyczna ale to masełko jest rewelacyjne! Jedyny minus to zapach i przez to szybko znika takie masełko z półki, bo zawsze znajdą się wspólnicy. A jakie masełka jeszcze są fajne? Także innych firm.
20 kwietnia 2012 at 08:12Ja uwielbiam balsamy organiczne „GL”
Zamawiam je w sklepie salex.com.pl i są to jedne z moich ulubionych kosmetyków 🙂25 kwietnia 2012 at 09:41ja lubię te balsamy garniera do suchej skóry, czerwone opakowanie 🙂
8 maja 2012 at 10:52Dove są też fajne, bardzo dobrze nawilżają.
16 maja 2012 at 17:26Ostatni zakup AA mleczko do ciała intensywnie nawilżające. Pięknie pachnie!
21 maja 2012 at 14:10Mój nowy lider – aloesowy balsam do ciała HB Out & About.
Za 2 tygodnie jadę na wakacje do Tunezji – potrzebowałam czegoż dobrego.
Moja krótkie testy mówią, że fajnie nawilża, skóra jest gładka, a do opalania będzie doskonały 😀
W wakacje przetestuję konkretniej 😉25 maja 2012 at 13:56Innych nie znam, ale na pewno przetestuję, tylko że nie tak od razu.
Obowiązkowo sprawdzę ich chusteczki odżwieżające, a co maja to sobie zobacz pod tamtym linkiem, który wskazałam.9 czerwca 2012 at 20:35Ja stosuję różne balsamy, różnych firm chociaż długo stosowałam garniera. Codziennie też wypijam ok. 3 litrów wody źródlanej, dzięki temu skóra też jest bardziej elastyczna, nie jest sucha.
- AutorOdp.