• Autor
    Odp.
  • rose_is_red
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja lubie ostatnio te zielone z Garniera, zwłaszcza ten pachnący kakaowo – bardzo szybko się wchłaniają, a ja nie znoszę lepkożci na skórze i nie mam cierpliwożci do wsmarowywania. Kiedyż lubiłam Dove rozżwietlający, żlicznie pachniał. Teraz poza Garnierem jeszcze masło Dove do suchej skóry, ale to rzadko i raczej na wieczór. Podobały mi się kiedyż masła Farmony, ale jednak tak mocno pachną, że mi się zdąży znudzić zapach zanim dam radę zużyć pudełko.

kasia.zawadzka1979
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Teraz w zimę mi brakuje lata więc używam Kremu do ciała ORIFLAME z serii Nature Secrects o zapachu kokosowym 😀

W ostatnim katalogu ten kremik jest w ekstra promocji – krem do ciała + krem pod prysznic + mydło do rąk – łącznie tylko za 26 zł.

Polecam!

[usunięto_link]
    strona 153 🙂

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Ktos pisal powyzej o balsamie Flosleku z marakuja – jest super, potwierdzam. Dzis wyprobowalam Delii Jedwab do ciala (skusila mnie ciekawa nazwa:), po jednym uzyciu wydaje sie OK, zobaczymy, jak dalej. A kosmetykow z Oriflamu juz nie kupuje – prawie wszystko tam zawiera alkohol, masakra, to przeciez wysusza skore zamiast nawilzac.

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Ha! Garnier teraz będzie mi się kojarzył z tą durną reklamą o żwiątecznych prezentach.
    Kiedyż miałam fajny nawilżający chyba z dermiki, minus to jednak cena bo 250ml kosztowało 30zł ale działał. Z Flosa dobry jest balsam do ciała ale z serii do skóry wrażliwej dla alergików. A np. z pharmaceris krem masło do ciała, próbkę taką dostałam.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Dziewczyny a wyslalyscie zgloszenie do Akcji Flosleka DEKALOG ZDROWEJ SKORY? 😀
    Ja czekam na kosmetyki i jestem bardzo ciekawa co dostne do testow 🙂

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Trzeba było mi o tym wczeżniej pisać! Zanim się zorientowałam to czas zgłoszeń się skończył tak? Daj znać co dostaniesz, sama chętnie przetestowałabym sobie ich kilka innych kosmetyków.
    Co a balsamy… mój ostatni to hypoalergiczny włażnie z Flosa. A z soraya te orienty, któraż miała? Szukałam cały grudzień balsamu pachnącego imbir, cynamon, korzenny – nic nie znalazłam.

zaneta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

A ja dostałam kiedyż od mojej koleżanki balsam do ciała mało znanej firmy Jean Careno. Powiem wam, że fajnie nawilża skórę i opakowanie 200 ml starcza na długo.

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

[usunięto_link].zawadzka1979 wrote:

NATURAL BODY Masło do ciała TRUSKAWKA POZIOMKA

Jestem ciekawa czy Wy też będziecie tak zachwycone jak ja!

Buziaki
    Kasia

Zawsze jestem sceptyczna ale to masełko jest rewelacyjne! Jedyny minus to zapach i przez to szybko znika takie masełko z półki, bo zawsze znajdą się wspólnicy. A jakie masełka jeszcze są fajne? Także innych firm.

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Ja uwielbiam balsamy organiczne „GL”

Zamawiam je w sklepie salex.com.pl i są to jedne z moich ulubionych kosmetyków 🙂

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja lubię te balsamy garniera do suchej skóry, czerwone opakowanie 🙂

girminna
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Dove są też fajne, bardzo dobrze nawilżają.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Ostatni zakup AA mleczko do ciała intensywnie nawilżające. Pięknie pachnie!

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Mój nowy lider – aloesowy balsam do ciała HB Out & About.
    Za 2 tygodnie jadę na wakacje do Tunezji – potrzebowałam czegoż dobrego.
    Moja krótkie testy mówią, że fajnie nawilża, skóra jest gładka, a do opalania będzie doskonały 😀
    W wakacje przetestuję konkretniej 😉

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Innych nie znam, ale na pewno przetestuję, tylko że nie tak od razu.
    Obowiązkowo sprawdzę ich chusteczki odżwieżające, a co maja to sobie zobacz pod tamtym linkiem, który wskazałam.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Ja stosuję różne balsamy, różnych firm chociaż długo stosowałam garniera. Codziennie też wypijam ok. 3 litrów wody źródlanej, dzięki temu skóra też jest bardziej elastyczna, nie jest sucha.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę