• Ten temat ma 250 odpowiedzi, 133 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 6 lat temu przez nancy11.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 251 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    werkaa
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Ja to mam masę energii odkąd przeszłąm na dietę:)
    Wiem, ze to dziwnie brzmi, bo zwykle jest odwrotnie, ale na mnie jakoż to tak teraz działa:)

patunia28
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

To pewnie radożć z utraconych kg 😀
    ana – dokładnie tak jak pisze Dorota, kofeina z guarany + witaminy i minerały to żwietne połączenie 🙂

werkaa
    Członek
    • Zasłużony

@patunia28 wrote:

To pewnie radożć z utraconych kg 😀

A to się okaże, bo dziż po powrocie wielkie mierzenie i ważenie 😆

Hania1233
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

pij floradix- to witaminki i zelazo, z objawow ktore opisujesz, moze to byc nieedobor zelaza, takze trzeba zaczac o to dbac, bo przypuszczam ze niedlugo zaczna ci wypadac wlosy, pij te witaminki jakos lepiej bedziesz sobie radzic ze stresem i bedziesz miala wiecej energii i chęci do zycia, to jest natralne, wiec spokojni na zolądek ci nie zaszkodzi, a o tym preparacie co wspomnialas pierwsze slysze, lepiej probowac cos sprawdzonego, a nie jekies dziwne nowożci

meksykanka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Też jestem zdania, że organizm lepiej sobie radzi ze stresem jeżli jest wzmocniony i odżywiony. Witaminy to zdecydowanie dobry pomysł. I kilka chwil dla siebie, gorąca kąpiel, maseczka, dobry posiłek, to naprawdę relaksuje. Od długofalowego stresu można zapażć na zdrowiu. Na spanie polecam syrop, który już niejedną noc mi uratował. Nazywa się melised i jest dostępny w aptece bez recepty. Po łyku człowiek się uspokaja i odpływa w objęcia orfeusza. Polecam.

werkaa
    Członek
    • Zasłużony

@Hania1233 wrote:

a o tym preparacie co wspomnialas pierwsze slysze, lepiej probowac cos sprawdzonego, a nie jekies dziwne nowożci

Nie no powiem Ci, że stosowałąm już inne preparaty SuperDiet i jestem zadowolona, bo zwykle nie lubię wydawać kasy na coż co nie skutkuje:)

filipa
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Mam ten sam problem. Nie mogłam zasnąć. Niewyspanie doprowadzało mnie do nerwicy. Stosowałam różne naturalne żrodki mleczko gorące, warzywka, owoce, dietka wieczorna. Nic nie pomogło. Zaczęłam brać RELAMAX B6, ziołowy żrodek, suplement diety. Nie uzależnia. Składa się z melisy, magnezu i wit b6, która przyspiesza wchłanianie magnezu. Melisa uspakaja. Na 15 minut przed snem zielony proszeczek, telewizorek w oddali cicho pogrywa. Chwilka i zasypiam. Polecam, spróbojcie:)

zonia
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Mi pomaga PERSEN , fajnie wycisza jeżli go wezmę w ciągu dnia, a biorąc go przed snem , nie myżlę i nie wiercę sie na łózku tylko odpływam do krainy nibylandii 😀

Salomika
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja mysle, ze lampeczka winka, relaksujaca muzyczka powinny pomoc na bezsennosci i stres, odpowiednie dotlenienie organizmu w ciagu dnia i jego odpowiednie odzywienie, czyli zbilansowana dieta, ale rowniez jak wiekoszosc pisze uzupelnienie witamin i mineralow w organizmie poprzez jakies sumplemenciki np multitabsy, niedlugo wiosna, wiec bedzie lepiej 🙂

Halinka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Na bezsennożć zdrowe odżywianie i aktywnożć. Żaden sen nie przychodzi tam prędko jak po dobrym treningu 😉

martyna1
    Członek
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Dobra dieta potrafi mieć zbawienny wpływ na nasze problemy ze spaniem, zasypianiem i wysypianiem się. Zresztą pewnie każdy z nas to zauważył idąc spać po obfitym i tłustym posiłku wieczorem – rano uczucie jakby się w ogóle nie spało…

barmoj
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja pomimo, że sie dobrze odrzywiam mam niekiedy problemy z zażnięciem. Przychodzi nagle taki moment , że kilka nocek z rzędu nie mogę usnąć. Wtedy wspomagam się ziólkami w tabletkach. Nie przepadam za ziołami pitnymi. Biorę za to relamax b6 i po niecałej godzince odpływam. Niekiedy nawet budzę sie niezadowolona, bo nie obejżę do końca jakiegoż filmiku:) Na wysiłek fizyczny trzeba mieć czas i ochotę ja ich nie mam:)

Joaska
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja wczoraj wziełam swoja pierwsza tabletke relamaxu i chyba od razu pomogła bo miałam dosyć stresujący moment a jakoż wogole sie nie zdenerwowałam co w moim przypadku to fenomen. Długo się zastanawiałam czy po takich tabletkach nie będę otępiała,ale jak narazie jest oki i dawno tak dobrze mi sie nie spało 😥 😉

awlina
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ten plusz probowalam z guaraną – a teraz sie doczytalam, ze ta guarana pobudza – kto takie rady daje – przez ciebie kobieto nie spie po nocach ;-(

Salomika
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja mam troszke odwrotnie niz wszyscy tu chyba :), nie zasne jak bede glodna, wiec lekkie posilki nie wchodza w gre, jak sie najem porzadnie i tlusto to spie jak niemowlak do rana :), ale ja to chyba jestem jakims wyjatkiem 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 251 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę