- AutorOdp.
- 11 września 2007 at 08:54
SWOIM WALKOWEREM POTWIERDZASZ MÓJ PUNKT WIDZENIA I MOJE ARGUMENTY. NIE PENIAJ GADAJMY DALEJ. JA TAM NICZEGO SIE NIE OBAWIAM I NIE UCIEKAM. POKONANY ZAWSZE SIE WYCOFUJE!!!!!!!!
Tjaaa, mythsrasterze domyslam sie ze nie chce ci sie ze mna gadac bo nie masz zadnych sensownych argumentów na poparcie swoich głupich teorii!!!!!!!!!!!!! Czemu uciekasz nie masz jakis sensownych argumentów?
A tak wogóle to oczywiscie ze tłuszcz nie tuczy bo tłuszcz ma 0 kilokalorii 😛 co za głupota, na dodatek koszt magazynowania węglowodanów jest 8 razy większy od kosztu magazynowania tłuszczu co znaczy ze wiecej energii sie zuzywa przy magazynowaniu weglowodanow wiec skad takie teorie z d*** wziete ze tluszcz nie tuczy a weglowodany tak???????Do PIERCING najlepiej zebys chudla 1kg na tydzien nie staraj sie chydnąć więcej bo prawie napewno bedziesz miala efekt jojo, poza tym chudnięcie powyzej 1 kg na tydzien rozregulowuje metabolizm. Przy diecie 1000 kcal powinnaż chudnąć ok 1 kg na tydzień.Wybieraj produkty wysokobłonnikowe czyli warzywa, produkty pełnoziarniste( graham, razowy chleb, kasza gryczana, jęczmienna) bo one pęcznieją w zolądku spowalniajakego opróznianie i zmniejszaja uczucie głodu tym samym, ponadto dzialaja na osrodek sytosci co sprawia ze jestes mniej glodna.
A co do makaronu to mozesz go jest ale w malych ilosciach i rzadko ( raz na tydzień maximum) bo on jest dożć kaloryczny bo to prawie sama skrobia i jajka, jesli juz musisz jesc makaron to wybieraj z mąki razowej sa takie na polskim rynku.11 września 2007 at 09:02„Dzisiaj każdy może wydacksiążkę, a jedynym kryterium jest potencjalna sprzedawalnożć. ale co ja tutaj odowadniam i komu? Pa, węglowodanowy poliku.”
sam potwierdziłeż moje argumenty, masz racje ksiązke kazdy moze wydac nawet tak bezsensowna jak dieta wysokotłuszczowa , wiec skad wiesz ze te twoje źrodla wiedzy nie sa takimi ksiazkami wydanymi tylko nastawionymi na sprzedawalnosc a nie majacymi zadnych sensownych podstaw??????????
11 września 2007 at 11:22PIERCING policzyłem sobie Twoje zapotrzebowanie energetyczne z danych ktore podałas i wystarczyłoby zebys jadla 1300 kcal dziennie zebys chudła. Bo rozumiem ze masz umiarkowana aktywnożć fizyczna cos cwiczysz?
Mozesz jeszcze przyspieszyc swoja przemiane materii uzywajac takich przypraw jak: kminek, kolendra, majeranek, ogórecznik, ruta, seler. Unikaj ostrych przypraw bo one wzmagają apetyt.
12 września 2007 at 09:52dla wszystkich szukajacych dobrych rad w sprawie odchudzania polecam najlepsza wg mnie storne jaka do tej pory znalazlam na ten temat, minowicie [usunięto_link] sama z niej korzystalam, dzieki czemu odchudzajac sie pod okiem lekarza nie zaszkodzilam swojemu zdrowiu. pozdrawiam i zycze milej lektury
15 września 2007 at 05:20[usunięto_link] wrote:
PIERCING policzyłem sobie Twoje zapotrzebowanie energetyczne z danych ktore podałas i wystarczyłoby zebys jadla 1300 kcal dziennie zebys chudła. Bo rozumiem ze masz umiarkowana aktywnożć fizyczna cos cwiczysz?
Mozesz jeszcze przyspieszyc swoja przemiane materii uzywajac takich przypraw jak: kminek, kolendra, majeranek, ogórecznik, ruta, seler. Unikaj ostrych przypraw bo one wzmagają apetyt.
ja, niestety, ostre przyprawy kocham, a kolendra, kminek… jakos mnie to nie przekonuje, ale wmawiam sobie: czy wolisz miec te chwile przyjemnosci z chili czy cierpiec, ze znow nie miescisz sie w ulubiona sukienke? pomaga, ale nie zawsze
15 września 2007 at 05:33Dieta odchudzająca wymaga wyrzeczeń no niestety, nie ma innej rady. Nie trzeba koniecznie od razu zaprzestac ostych przypraw mozna je ograniczac z czasem coraz bardziej, albo ograniczyc w miare mozliwosci. Z tego co wiem to one wzmagają tylko apetyt więc jesli jestes na tyle twarda zeby zniesć większy apetyt niz bys tych przypraw nie uzywala, to mozesz uzywac.
16 września 2007 at 18:46ostre przyprawy hamuja apetyt , wiec warto ich uzywac w przypadku gdy ktos chce ”mniej jesc” .
25 września 2007 at 17:37ostre przeyprawy pobudzają apetyt, zwiększają wydzielanie soku żołądkowego tym samym pobudzając apetyt
13 października 2007 at 17:38[usunięto_link] wrote:
ostre przeyprawy pobudzają apetyt, zwiększają wydzielanie soku żołądkowego tym samym pobudzając apetyt
a jakie pyszne… dlaczego wsyztsko, co dobre musi byc zakazane??? ❓
21 października 2007 at 09:04„Maly przepis: 3 tabsy tussipinu + 2 tabsy Cofexu (lub cholernie mocna kawa – wychodzi taniej, ale ja preferuje Cofex bo smakuje jak karmelki i 1-2 tabsy aspirynki (np. Bayer). Taka mieszanka powoduje wzmożone spalanie tluszczu w ogranizmie, najlepiej zażywac rano, na czczo i ćwiczyć. Przy np. 40 minutowej jezdzie rowerkiem (stacjonarny) jest sie bardziej spoconym od żwini, uwierzcie mi pot leje sie niczym woda spod przysznica, efedryna daje jednak kopa, im dluzej sie jedzie tym bardziej sie tego chce. To jest zajebiste uczucie (nie wiedzialem jeszcze o dragowych działaniach efedry). Dopiero pozniej zdalem sobie z tego sprawe (czyli wtedy kiedy zrzucilem 10kg w miesiac). Mialem tez diete, żadnych weglowodanow i cukrów prostych. Białko i woda podstawą, owoce jak najbardziej, ale bez bananow. Uwagi: Żadnego grassa przez „cykl” ECA (aha wszystko bierzemy przez miesiac). Jak to mowi moj trener na silowni, ECA to istny odtluszczacz, efekty sa widoczne nie tylko na wadze, najlepsze jest to ze cala pulchna twarz robi sie bardzo wyrazista i szczupla, uda robie sie waskie, wszystkie spodnie sa za duze i nie do noszenia.” powodzenia 😀 😉 🙂
21 października 2007 at 09:26Zapomniałam wszystkie te skladniki po wymieszaniu działaja jak tabletki odchudzajace ”thermal pro” ktory zawiera w swoim składzie ”efidryne” poczytajcie troche o tym i kto chce niech spróbuje na własna odpowiedzialnożć ja juz mam to za soba i jestem zadowolona
sama znalazlam ten przepis na stronie [usunięto_link] wiec jesli ktos naprawde uwaza ze musi schudnac to niech sie zapozna z tymi tematami pozdrawiam
😀 🙂17 listopada 2007 at 21:53mozesz jesc lody, np. sorbety sa ekstra, nie maja tluszczu 🙂 ja jem lody, kupuje np w lidlu najtanszce waniliowe tam jest wiecej wody niz mleka wiec sa malokaloryczne, raz znalazlam lody 2litrowe gdzie 100 ml wynosila tylko 55 kalori byly to lody vaniliowe:)
18 listopada 2007 at 14:51tłuszcz nie tuczy tak bardzo jak węglowodany ! lody to bomba kaloryczna ! zamiast tego mozna zamrozić wode z sokiem albo sam sok, duzo mniej kalorii i równie smaczne
4 grudnia 2007 at 10:21[usunięto_link] wrote:
tłuszcz nie tuczy tak bardzo jak węglowodany ! lody to bomba kaloryczna ! zamiast tego mozna zamrozić wode z sokiem albo sam sok, duzo mniej kalorii i równie smaczne
z tym równie smaczne to bym nie szarzowala, roznica w smaku przeciez jest dosc znaczna…
18 grudnia 2007 at 23:03tłuszcz nie tuczy tak bardzo jak węglowodany !
co ma wiecej kalorii tluszcz czy weglowodany jesli to ustalisz to zobaczysz co bardziej tuczy. 😯
- AutorOdp.