- AutorOdp.
- 6 lutego 2013 at 15:41
Ooo żliwki, uwielbiam! Jedna kiwi rządzi. 🙂 Jeszcze w sezonie nie mogę się obejżć bez czereżni.
7 lutego 2013 at 19:57a ja jestem chyba uzależniona od syropów smakowych zwłaszcza zimą muszę mieć herbatkę z dodatkeim syropu smkowego, ale to chyba zostałao mi z dzieciństwa bo moja babcia jak pamiętam zawsze miała w spiżarce syropy owocowe, które latem dodawała do deserów i robiła napoje, a zimą dolewała do herbatki, więc pewnie dlatego i teraz szukam tych smaków z dzieciństwa w sklepie.
9 lutego 2013 at 08:29Ja na zimę przygotouję dodatki owocowe do herbaty już latem/jesienią, szczególnie np. maliny i syropek z nich, cudo 🙂
13 lutego 2013 at 10:48ja też jak mam czas to staram się przygotować syropy na chłodne dni, ale nie zawsze przygotowana ilożc wystarcza 🙂 bo dużo ich spożywam, w sytuacji awaryjnej sięgam po gotowe syropy smakowe, które swoim składem przypominają nabardziej naturalne smaki.
15 lutego 2013 at 08:21No i zawsze to domowe, wiadomo co w tym jest 🙂 a że owocowe to i dobre i pożyteczne bo witamin całą masę mają.
15 lutego 2013 at 20:33to prawda domowe są najzdrowsze, ale nie każdy ma czas i talent żeby je przygotowywać samemu w domu, chociaż teraz to i w sklepach można znaleźć bardzo naturalnie przygotowywane syropy, nie wolno tylko sięgać po te z najniższej półki bo nigdy nie wiadomo co tam w żrodku może sie znajdować.
18 lutego 2013 at 08:55No niestety trochę czasu się zużywa na przygotowywanie takiej domowej żywnożci, ale fakt można czasem dostać w sklepach produkty eko które są naprawdę dobre.
27 lutego 2013 at 17:57to prawda w sklepach już mamy pełny wybór produktów, i tak naprawdę można już wszystko znaleźć w skelpie, ja jednak staram się dobierać ze szczególną uwagą produkty zwłaszcza jeżli chodzi o dzieci, nie chcę ich faszerować niezdorwymi przekaskami i nafaszerowanymi chemią produktami.
1 marca 2013 at 13:36Tylko pierogów ruskich im nie odmawiaj 😉 bo to powinno być karalne.
Jaka jest najzdrowsza kuchnia waszym zdaniem?14 marca 2013 at 11:19Taka najmniej przetworzona według mnie.
26 marca 2013 at 14:10WItam,
jestem uzależniona od herbaty Earl Grey. Gdy nie zauważę, że sie skończyła, to jestem chora. Najbardziej lubie Lipton.
23 kwietnia 2013 at 15:36Witam, jestem uzależniona od muffinów i wszzystkich różnych ciast, ale muffiny chyba najbardziej bo najszybciej się je robi 😀
19 maja 2013 at 20:22Przyznam się, że odkryłam swoje nowe uzależnienie 😀 Mianowicie makaron w każdej postaci 😀
21 maja 2013 at 14:25a z czym lubisz najbardziej?
21 maja 2013 at 17:13[usunięto_link] wrote:
a z czym lubisz najbardziej?
Na słodko to najbardziej z serem białym i sosem truskawkowym, a że niedługo sezon truskawkowy to już nie mogę się doczekać 😀
No i ostatnio zakochałam się w szpinaku i penne pomidorowo-czosnkowym 😀 - AutorOdp.