• Autor
    Odp.
  • Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Juliet- męski to będzie teraz. Jak się dobrze przyjrzeć, to on wtedy był jeszcze taki młodziutki.
    My chyba będziemy zaklepywać zaraz jakież bilety na premierę. Kino mamy w miarę blisko, bo jakież 10 min piechtą, ale jak są takie filmy, to cięzko o miejsca.

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

na obecnosc nie odwaze sie isc:D ale czekam na sztanga i cash, bo od 30 sierpnia ma wejsc do kin. Film na faktach, ktory opowiada o dwoch gosciach (uprawiajacych fitness a pro po :D:D), ktorzy postanawiaja porwac bogatego bieznesmena.

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

Dzięki za cynk co do byzantium 😉
    Intruz tez porażka – wytryzmałam moze pół godizny :/

Nie mogę się doczekac tego nowego riddicka… <3

galadriela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Juliett33 6 wrzeżnia dokładnie 🙂 SweetCoffee a wyszłaż z kina? Mi się chyba to nigdy nie zdarzyło, nawet jak pójdę na bardzo kiepski film, to muszę wysiedzieć do końca.

Ola44
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Sztange wczoraj oglądałam, polecam jak najbardziej pójżcie do kina 🙂

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

Ja ostatnio oglądałam sztangi na siłce 😉

Za to dziż wieczorkiem ruszam na Riddicka!!

już czytaąłm reckę nawet:
    [usunięto_link] :-

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Ja na Riddica jutro (bo tańsze bilety) też go uwielbiam 😀
    Byłam na Darach Anioła i podobał mi się, ale strasznie nużący ten film, pod koniec ledwo siedziałam 😀
    Oglądałam trailer do Thora – odjazd, ciekawe kiedy będzie w kinach.

olissa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Na ten nowy film Allena. Ale ogólnie, to jakoż chyba teraz nie ma nic ciekawego.

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Zbliża się tyle fajnych premier, że nie wiem na co się zdecydować. Ostatnio jakoż mam ochotę na dreszczyk i trochę adrenalinki. Widziałam zapowiedź Carrie i czuję, że ten film by był idealny.
    Ale z drugiej strony jakoż niedługo ma wejżć do kin film o Metallice.. Ciężko mi wybrać tylko jeden film :/

Margerita80
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Ja zawsze jak mam dylematy to po prostu wybieram obie rzeczy 🙂 Pójdź na oba filmy i nie będziesz się musiała martwić 🙂 Tak w ogóle to też słyszałam o tym filmie z Metalliką. Ciekawa jestem jak to dokładnie będzie wyglądało – czy bardziej koncert czy film akcji. Takiej produkcji chyba jeszcze nie było.

Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

do kina napewno na 3d tego w domu nie masz 🙂 A jak masz to nie taki duży ekran 😀

amelinka
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

jedyne w Polsce kino w tej technologi.

Nieprawda, siejesz sowiecką propagandę. Takie samo kino, a nawet z kilkoma innymi efektami jest w Bielsku-Białej w jakimż centrum handlowym. Nie pamiętam jakim, ale z pewnożcią mogę polecić 🙂

Mekky
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Obecnie to chyba niewiele osób może oglądać filmy 3d w domu.. Może idź na oba filmy. Oba wyglądają zachęcająco, choć ja wybieram sie tylko na Carrie. Bardzo lubię filmy oparte na prozie Kinga, nigdy się na nich nie zawiodłam:)

Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Zbliża się tyle fajnych premier, że nie wiem na co się zdecydować. Ostatnio jakoż mam ochotę na dreszczyk i trochę adrenalinki. Widziałam zapowiedź Carrie i czuję, że ten film by był idealny.
    Ale z drugiej strony jakoż niedługo ma wejżć do kin film o Metallice.. Ciężko mi wybrać tylko jeden film :/

Dasz radę. 😀

Metallica through the Never mamy już zaliczone (swoja drogą, to naprawdę tylko w Imax takie rzeczy, czuło się jak na koncercie momentami).
    Carrie dopiero 18 wychodzi i też chce iżć. Jest jeszcze parę takich tytułów w tym roku do obejrzenia.

Radosna
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Na dvd polecam „Prawo zemsty” z Nicolasem Cagem, to chyba dosyć stary film, ale mnie wciągnął…Jest też darmowo na youtubie;)
    A teraz czekam na premierę „W pierżcieniu ognia” i dalsze losy Katniss i jestem bardzo ciekawa…bo książki nie czytałam,ale słyszałam,że druga czężć jest podobna najlepsza???Zobaczę to ocenię;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na co do kina i co na dvd???"

Przewiń na górę