• Autor
    Odp.
  • Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

galadriela- ale włażnie to nie wiadomo, czy oni to robili z powodu konkretnych gwiazd tzn. byli ich fanami. No bo jak można być fanem Paris Hilton? To po prostu bogata celebrytka, tak samo jak L. Lohan. Po prostu dzieciaki chciały się poczuć jak gwiazdy i przez rok im się udawało. 🙂

galadriela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Mnie to bardzo dziwi jak można być fanem Lohan, która większożć życia chodzi naćpana 🙂 ale myżlę że w USA wielu osobą imponuje. Chociaż bardziej chodzi tutaj o to, że zna wiele osób, bywa wszędzie i jest rozpoznawalna.

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

galadriela- u nas to niema ludzi, którzy są sławni, z tego że są sławni? 😀

Byliysmy w piątek na filmie i włażnie to się potwierdza. Dzieciaki chciały być sławne (przynajmniej wżród znajomych, bo wiadomo, że ukrywali się z tym ze napadają na domy gwiazd). Skończyło się jak skończyło i chyba tylko pozostanie im wspominanie zza kratek. 😕 Film warty obejrzenia, trochę to jak dokument, tyle że dużo się dzieje. 🙂

tiffanda
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

O, poluję na „Bling Ring”, ale muszę przyznać, że głównie ze względu na Emmę Watson i Sofię Coppolę. Może uda mi się go obejrzeć 🙂

A w kinie ostatnio byłam na „Uniwersytecie Potwornym” – tak spontanicznie, w ramach lekkiego odskoku po zakupach. Bajka bez szału, ot taki Disney, ale fajnie widzieć znowu znajome potwory. Chociaż film raczej dla młodszych, ale ja też nie mam na co narzekać, bo zleciało szybko i w sumie przyjemnie się oglądało 🙂

Zanetkaa
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mi się podobał Only God forgives z Ryanem Goslingiem, ale nie wiem czy jeszcze grają. U mnie tak.

Radosna
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

U mnie aktualnie na tapecie „Bling Ring” i do końca tygodnia planuję „Wielkie wesele” bo uwielbiam Roberta De Niro:)

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Tydzień temu byłam w kinie na „Iluzji”, fajny film 🙂 teraz chciałabym zobaczyć „Bling Ring”, „Dziewczynę z lilią”i „świat w płomieniach” 🙂

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja ostatnio oglądałam dla relaksu kreskówkę 😉 Hotel Transylwania, polecam. A polecicie jakąs fajną, lekką komedię na upalne dni?

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Kto lubi popatrzeć na Vin Diesla? 😉 Co prawda dopiero we wrzeżniu, ale idę na niego. 😀

galadriela
    Member
    • Stały bywalec

No ja uwielbiam tego aktora, jest dobry i bardzo przystojny więc jak najbardziej. Na Riddicka też się chce wybrać, szkoda, że to dopiero we wrzeżniu bo już wyczekuję 🙂

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Wczoraj obejrzałam „Obecnożć”. Kilka razy faktycznie sie przestraszyłam, ale film jest żredni.

Czekam do piątku na premierę KicK-Ass 2. Pierwszą czężć obejrzałam przez przypadek, ale naprawdę mi się spodobała ta produkcja.

Ola44
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

30.08 ma być w Polsce Sztanga i Cash, patrząc na trailer wnioskuję że to całkiem ciekawy film będzie więc pasowało by odwiedzić kino na koniec wakacji:)

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Nie polecam Byzantium
    Dłużyzna i nudy, szkoda kasy na bilet do kina

Juliett33
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

No ja uwielbiam tego aktora, jest dobry i bardzo przystojny więc jak najbardziej. Na Riddicka też się chce wybrać, szkoda, że to dopiero we wrzeżniu bo już wyczekuję 🙂

Ale z tego co pamiętam to jakoż na samym początku. Chyba pierwszy piątek wrzeżnia więc niewiele zostało z tego czekania. Ja też czekam z moim menem bo oboje uwielbiamy Riddicka! Swoją drogą, uważam, że Diesel jest IDEALNIE dobrany do tej roli. Jest taki silny, niezależny i męski! 🙂

galadriela
    Member
    • Stały bywalec

Obecnożć też widziałam i szału raczej nie ma. Dziwne że film jest niby oparty na faktach bo to raczej są bajki 🙂 Jakoż w wakacje nić specjalnie mnie nie zainteresowało w trailerach filmowych. Jedyny Riddick we wrzeżniu, z sentymentu do poprzednich czężci na pewno zobaczę.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na co do kina i co na dvd???"

Przewiń na górę