- AutorOdp.
- 19 czerwca 2013 at 14:50
galadriela- ale włażnie to nie wiadomo, czy oni to robili z powodu konkretnych gwiazd tzn. byli ich fanami. No bo jak można być fanem Paris Hilton? To po prostu bogata celebrytka, tak samo jak L. Lohan. Po prostu dzieciaki chciały się poczuć jak gwiazdy i przez rok im się udawało. 🙂
20 czerwca 2013 at 11:37Mnie to bardzo dziwi jak można być fanem Lohan, która większożć życia chodzi naćpana 🙂 ale myżlę że w USA wielu osobą imponuje. Chociaż bardziej chodzi tutaj o to, że zna wiele osób, bywa wszędzie i jest rozpoznawalna.
24 czerwca 2013 at 08:56galadriela- u nas to niema ludzi, którzy są sławni, z tego że są sławni? 😀
Byliysmy w piątek na filmie i włażnie to się potwierdza. Dzieciaki chciały być sławne (przynajmniej wżród znajomych, bo wiadomo, że ukrywali się z tym ze napadają na domy gwiazd). Skończyło się jak skończyło i chyba tylko pozostanie im wspominanie zza kratek. 😕 Film warty obejrzenia, trochę to jak dokument, tyle że dużo się dzieje. 🙂
9 lipca 2013 at 13:11O, poluję na „Bling Ring”, ale muszę przyznać, że głównie ze względu na Emmę Watson i Sofię Coppolę. Może uda mi się go obejrzeć 🙂
A w kinie ostatnio byłam na „Uniwersytecie Potwornym” – tak spontanicznie, w ramach lekkiego odskoku po zakupach. Bajka bez szału, ot taki Disney, ale fajnie widzieć znowu znajome potwory. Chociaż film raczej dla młodszych, ale ja też nie mam na co narzekać, bo zleciało szybko i w sumie przyjemnie się oglądało 🙂
15 lipca 2013 at 09:03Mi się podobał Only God forgives z Ryanem Goslingiem, ale nie wiem czy jeszcze grają. U mnie tak.
16 lipca 2013 at 09:51U mnie aktualnie na tapecie „Bling Ring” i do końca tygodnia planuję „Wielkie wesele” bo uwielbiam Roberta De Niro:)
18 lipca 2013 at 08:56Tydzień temu byłam w kinie na „Iluzji”, fajny film 🙂 teraz chciałabym zobaczyć „Bling Ring”, „Dziewczynę z lilią”i „świat w płomieniach” 🙂
18 lipca 2013 at 10:08Ja ostatnio oglądałam dla relaksu kreskówkę 😉 Hotel Transylwania, polecam. A polecicie jakąs fajną, lekką komedię na upalne dni?
12 sierpnia 2013 at 10:34Kto lubi popatrzeć na Vin Diesla? 😉 Co prawda dopiero we wrzeżniu, ale idę na niego. 😀
14 sierpnia 2013 at 12:53No ja uwielbiam tego aktora, jest dobry i bardzo przystojny więc jak najbardziej. Na Riddicka też się chce wybrać, szkoda, że to dopiero we wrzeżniu bo już wyczekuję 🙂
19 sierpnia 2013 at 13:53Wczoraj obejrzałam „Obecnożć”. Kilka razy faktycznie sie przestraszyłam, ale film jest żredni.
Czekam do piątku na premierę KicK-Ass 2. Pierwszą czężć obejrzałam przez przypadek, ale naprawdę mi się spodobała ta produkcja.
20 sierpnia 2013 at 15:3730.08 ma być w Polsce Sztanga i Cash, patrząc na trailer wnioskuję że to całkiem ciekawy film będzie więc pasowało by odwiedzić kino na koniec wakacji:)
20 sierpnia 2013 at 21:06Nie polecam Byzantium
Dłużyzna i nudy, szkoda kasy na bilet do kina21 sierpnia 2013 at 09:41[usunięto_link] wrote:
No ja uwielbiam tego aktora, jest dobry i bardzo przystojny więc jak najbardziej. Na Riddicka też się chce wybrać, szkoda, że to dopiero we wrzeżniu bo już wyczekuję 🙂
Ale z tego co pamiętam to jakoż na samym początku. Chyba pierwszy piątek wrzeżnia więc niewiele zostało z tego czekania. Ja też czekam z moim menem bo oboje uwielbiamy Riddicka! Swoją drogą, uważam, że Diesel jest IDEALNIE dobrany do tej roli. Jest taki silny, niezależny i męski! 🙂
21 sierpnia 2013 at 09:56Obecnożć też widziałam i szału raczej nie ma. Dziwne że film jest niby oparty na faktach bo to raczej są bajki 🙂 Jakoż w wakacje nić specjalnie mnie nie zainteresowało w trailerach filmowych. Jedyny Riddick we wrzeżniu, z sentymentu do poprzednich czężci na pewno zobaczę.
- AutorOdp.