• Autor
    Odp.
  • Szarotka.Redcart_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja od jakiegoż czasu gustuje głównie w kosmetykach naturalnych,uważam że są bardzo skuteczne i sprawdzają się najlepiej,a przy tym ich cena nie poraża. Warto szukać w dobrych sklepach internetowych.

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Ze swojej strony też polecam farbę do farbowania włosów Olia. To że nie zawiera amoniaku wcale nie żwiadczy o tym, że jest słabsza czy krócej się trzyma. Serio byłam pod wrażeniem bo i włosy takie fajne delikatne i lżniące się zrobiły. mają sporo odcieni do wyboru trzeba się sporo nagłowić które wybrać 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Ooo… cetaphil to mój hit, szczególnie dermoprotektor i krem DA ultra, kiedyż używałam ich głównie zimą, bo nie wiem dlaczego, ale wtedy bardzo przesusza mi się skóra, a teraz stwierdziłam, że po opalaniu tez są żwietne, skóra jest po nich dobrze nawilżona i miękka.

Co do tej farby to nie znam, ale od zawsze używam tylko farb bez amoniaku, bo nie żmierdzą i nie wypadają mi po nich włosy 😉

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Ja się smaruje, bo ma w składzie pantenol. No i rzeczywiżcie skóra po opalaniu zwykle jest sucha, a po tym balsamie już nie 🙂

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Nie wiedziałam, że cetaphil ma pantenol – mowa o dermoprotektorze?

anake
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Moje nieodłączne wyposażenie łazienki to balsamy Eveline – z serii slim na cellulit są super, lubię jeszcze te nawilżające w butelce z pompką. Fajnie nawilżają skórę, nie są drogie i są wydajne. Opłaca się spróbować 🙂

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Ja bardzo lubię szampony i odzywki z Różą z Jerycha, moim zdaniem bardzo udana seria.

Marika250
    Participant
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Ostatnio moim ulubionym kosmetykiem stało się serum do rzęs L’biotica. Latem bardziej zwracam uwagę na kondycję rzęs. Dla mnie jest to naturalny sposób na ładniejsze rzęsy.

LadyWash
    Member
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

A jak długo stosujesz to serum? Ja smarowałam przez 2 tyg., ale zero efektów 🙁 Może trzeba więcej czasu?

paula1230
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

od zawsze używam tuszu max factor, który jest dla mnie najlepszy! jakakolwiek zmiana na inną markę kończy się fiaskiem..

pinupella
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja ostatnio z wapteka.pl zamówiłam sobie serum wzmacniające z biovaxa i muszę przyznać, że jest rewelacyjne 🙂 kondycja moich włosów znacznie się poprawiła, już po pierwszym użyciu widziałam dużą różnicę.

Marika250
    Participant
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A jak długo stosujesz to serum? Ja smarowałam przez 2 tyg., ale zero efektów 🙁 Może trzeba więcej czasu?

Stosuję systematycznie ponad 3 miesiące.

wofania
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mój kosmetyk godny polecenia: Baza pod makijaż Dermika Gold 24k. Może nie najtańsza na żwiecie, ale moim zdaniem najlepsza 🙂

PaaTal_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja mam kilka firm oraz kosmetyków które sa godne polecenia,bardzo lubię serie Fa oraz kosmetyki Ziajii,są skuteczne a przy tym niedrogie.

kolorowa12
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Jeżli chodzi o makijaż to na pewno podkład Revlon Color Stay, absolutne must have.
    Z kosmetyków do pielęgnacji krem z jadem węża (przeciwzmarszczkowy)
    [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę