- AutorOdp.
- 18 lipca 2013 at 13:50
Ja od jakiegoż czasu gustuje głównie w kosmetykach naturalnych,uważam że są bardzo skuteczne i sprawdzają się najlepiej,a przy tym ich cena nie poraża. Warto szukać w dobrych sklepach internetowych.
1 sierpnia 2013 at 15:14Ze swojej strony też polecam farbę do farbowania włosów Olia. To że nie zawiera amoniaku wcale nie żwiadczy o tym, że jest słabsza czy krócej się trzyma. Serio byłam pod wrażeniem bo i włosy takie fajne delikatne i lżniące się zrobiły. mają sporo odcieni do wyboru trzeba się sporo nagłowić które wybrać 🙂
4 sierpnia 2013 at 11:36Ooo… cetaphil to mój hit, szczególnie dermoprotektor i krem DA ultra, kiedyż używałam ich głównie zimą, bo nie wiem dlaczego, ale wtedy bardzo przesusza mi się skóra, a teraz stwierdziłam, że po opalaniu tez są żwietne, skóra jest po nich dobrze nawilżona i miękka.
Co do tej farby to nie znam, ale od zawsze używam tylko farb bez amoniaku, bo nie żmierdzą i nie wypadają mi po nich włosy 😉
11 sierpnia 2013 at 13:42Ja się smaruje, bo ma w składzie pantenol. No i rzeczywiżcie skóra po opalaniu zwykle jest sucha, a po tym balsamie już nie 🙂
12 sierpnia 2013 at 13:53Nie wiedziałam, że cetaphil ma pantenol – mowa o dermoprotektorze?
12 sierpnia 2013 at 18:06Moje nieodłączne wyposażenie łazienki to balsamy Eveline – z serii slim na cellulit są super, lubię jeszcze te nawilżające w butelce z pompką. Fajnie nawilżają skórę, nie są drogie i są wydajne. Opłaca się spróbować 🙂
17 sierpnia 2013 at 13:30Ja bardzo lubię szampony i odzywki z Różą z Jerycha, moim zdaniem bardzo udana seria.
19 sierpnia 2013 at 21:07Ostatnio moim ulubionym kosmetykiem stało się serum do rzęs L’biotica. Latem bardziej zwracam uwagę na kondycję rzęs. Dla mnie jest to naturalny sposób na ładniejsze rzęsy.
20 sierpnia 2013 at 12:52A jak długo stosujesz to serum? Ja smarowałam przez 2 tyg., ale zero efektów 🙁 Może trzeba więcej czasu?
26 sierpnia 2013 at 12:47od zawsze używam tuszu max factor, który jest dla mnie najlepszy! jakakolwiek zmiana na inną markę kończy się fiaskiem..
27 sierpnia 2013 at 09:24Ja ostatnio z wapteka.pl zamówiłam sobie serum wzmacniające z biovaxa i muszę przyznać, że jest rewelacyjne 🙂 kondycja moich włosów znacznie się poprawiła, już po pierwszym użyciu widziałam dużą różnicę.
5 września 2013 at 20:53[usunięto_link] wrote:
A jak długo stosujesz to serum? Ja smarowałam przez 2 tyg., ale zero efektów 🙁 Może trzeba więcej czasu?
Stosuję systematycznie ponad 3 miesiące.
16 września 2013 at 12:12Mój kosmetyk godny polecenia: Baza pod makijaż Dermika Gold 24k. Może nie najtańsza na żwiecie, ale moim zdaniem najlepsza 🙂
24 września 2013 at 07:38Ja mam kilka firm oraz kosmetyków które sa godne polecenia,bardzo lubię serie Fa oraz kosmetyki Ziajii,są skuteczne a przy tym niedrogie.
8 października 2013 at 10:18Jeżli chodzi o makijaż to na pewno podkład Revlon Color Stay, absolutne must have.
Z kosmetyków do pielęgnacji krem z jadem węża (przeciwzmarszczkowy)
[usunięto_link] - AutorOdp.