• Autor
    Odp.
  • polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

A która z was może po0lecic jakież zapachy, lub produkty??

balsam kawa z mlekiem i jeszcze swietne sa zapachy do domu:)

Kakhezita
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Porą zimowa zabezpieczacie skórę jakoż dodatkowo??

polin
    Member
    • Pasjonat

akurat moja sora wymaga na zime mocniejszych i lepiej nawilzajacych kremow i balsamow, czasem nawet czegos z apteki.

Kakhezita
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A słyszałyżcie o czymż takim może jak rozgrzewające balsamy, ciekawa jestem czy jest coż takiego na zimę nie pogardziła bym takim balsamem:)

polin
    Member
    • Pasjonat

a czy te rozgrzewajace balsamy nie maja przypadkiem dzialania wyszczuplajacego?
    z tego co wiem nie sa wskazane dla osob ze skora naczynkowa.

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

ja słyszałam tylko o chłodzących.

rosemary125
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Co do rozgrzewających – swego czasu eveline miał taką serię, ale teraz jej nie widziałam. Walczył z cellulitem. teraz napotykam tylko wersje chłodzącą.

Co do balsamów nawilżających – ja stosuję serie EMOLEUM z Flos-leku. Emulsja do kąpieli + krem nawilżający. I jest perfekt 🙂 Nie uczula, a to dla mnie najważniejsze. Jedynym mankamentem może być cena, ale rekompensowana jest przez długą wydajnożć.

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Ja używam zwykłej oliwki takiej dziecięcej. Super nawilża moja skórą. Nakładam ją zaraz po kąpieli na wilgotne ciało. Gdy się wchłonie skora jest miękka i fajnie pachnie.

patii198
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

O tak, uważam, że oliwki czy olejki są żwietne do pielęgnacji skóry, zwlaszcza teraz, kiedy jest ona mocno przesuszona.

mistrzunio84
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Oliwka na dłuższą metę jest dla mnie irytujaca – jestem mało cierpliwą osobą. Ale od czasu do czasu stosuję. Nigdy nie przywiązuję się jakoż bardzo do balsamów, nie mam stricte wybranego typu, ale ostatnio zakupiłam balsam regenerujący do skóry wrażliwej Flos – Leku i jest całkiem przyjemny 🙂

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Znam, miałam ale teraz tę nowo serię ziajową testuję. Niezła.

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Polecam emulsję aloesową do ciała HB z serii Out & About. Genialny kosmetyk, który rzeczywiżcie przynosi fajne efekty. Chroni skórę przed podrażenieniami. Mogłabym wymieniać różne dziwne okreżlenia, ale powiem tylko jedno – przy tym produkcie skóra po prostu wygląda znacznie lepiej.

pannaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Według mnie najlepszy jest balsam pielęgnacyjny do ciała Eco-Cosmetic. Bardzo dobrze się wchłania, szybko widać efekty a skóra po jego stosowaniu jest delikatna i gładka. Polecam kosmetyki naturalne, są najlepsze.

anielinkaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ja zamiast balsamu do ciała stosuję kolagen, a dokładniej żel tylko i wyłącznie z kolagenem, bo to istotny składnik naszej skóry odpowiadający za jej wygląd, koleżanka poleciła mi produkty colyfine i tak upodobałam sobie ich żel na bazie zielonej herbaty

szamamam
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

ja zamiast balsamu do ciała stosuję kolagen, a dokładniej żel tylko i wyłącznie z kolagenem, bo to istotny składnik naszej skóry odpowiadający za jej wygląd, koleżanka poleciła mi produkty colyfine i tak upodobałam sobie ich żel na bazie zielonej herbaty

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę