- AutorOdp.
- 9 października 2013 at 08:37
Jeżli chodzi o kosmetyki kolorowe to polecam paletę do makijażu z Sephory. Dużo kosztuje, ale jest tego warta. Zawiera mnóstwo cieni do powiek w różnych kolorach, błyszczyki i róże. A z kosmetyków do codziennej pielęgnacji to zachwycona jestem serią Ziaji do cery trądzikowej.
9 października 2013 at 09:15Z paletek polecam Sleek’a – dożc tanie, a fajne kolory i jakożć.
22 października 2013 at 13:07Moje kosmetyki warte polecenia to podkład Rimmel Wake Me Up, tusz do rzęs Wonder z Oriflame oraz żel do mycia twarzy z Ziaji 😀
12 listopada 2013 at 20:35Ja polecam matujący puder transparentny firmy Astor, jest super. Nie kosztuje dużo, wydajny i żwietnie matuje. Mój ulubieniec 😆
15 listopada 2013 at 15:34Najlepszy płyn micelarny jaki spotkałam – nie zostawiający żadnej przykrej warstewki to: Płyn Ulga Ziaji. I do tego jest niedrogi, kosztuje jakąż dyszkę za opakowanie
15 listopada 2013 at 18:37Ja lubię AA kosmetyki, Vichy są żwietne tylko drogie.
20 grudnia 2013 at 11:56ja polecam wszystkie kosmetyki Earthnicity!!!!! Miałam okazję wypróbwać więksozżć z ich oferty i już chyba nigdy nie przerzucę się na normalne kosmeytki. Mineralne są lekkie, niewidoczne po aplikacji, nie tworzą eferktu maski, po brostu bomba!! 😛
20 grudnia 2013 at 17:42Tyle wszędzie chemii ostatnio, masa szkodliwych substancji, co chwilę o czymż nowym się słyszy. Od jakiegoż czasu staram się używać kosmetyków naturalnych. Niektóre robię sama w domu, jak np. rewelacyjny peeling kawowy. No ale, nie ma co ukrywać, nie wszystko da się zrobić samemu, więc ze sprawdzonych marek polecam polskie kosmetyki phenome. Ich skład to włażciwie 99% naturalne, organiczne składniki, zero parabenów, silikonów, sztucznych barwników czy aromatów. Mają kosmetyki do ciała, twarzy, włosów, ale również dla dzieci i niemowląt. Moim zdaniem żwietnie nadają się na prezent, jeżli ktoż szuka pomysłów, nawet K. Tusk kilka dni temu na swoim blogu o nich pisała.
27 stycznia 2014 at 17:48Do makijażu używam z Rimela i od lat nie zmieniam, do pielęgnacji skóry twarzy do tej pory różnych (kremy przeciwzmarszczkowe), niedawno jednak dostałam na prezent od siostry, która mieszka w stanach sheer lustre day moisture SPF 15 od dr murad. Zamówiłam już dla męża z tej firmy.
6 lutego 2014 at 22:46Od lat bez zmian maski Biovax.
8 lutego 2014 at 19:51z tygdnia na tydzień coraz bardziej – serum do rzęs Beauty Lash Pro 🙂 RE-WE-LA-CJA!! cudowny kosmetyk, cudowne efekty, a teraz na allegro jest w promocji w dodatku… dla mnie bomba 🙂
10 lutego 2014 at 15:01W zasadzie nie mam jednego kosmetyku,który byłby godny polecenia,jest ich wiele i podczas zakupu kieruję się nie tylko ceną,ale firmą,zwracam uwagę na skład bo to też bardzo ważna kwestia.
11 lutego 2014 at 11:06[usunięto_link] wrote:
zwracam uwagę na skład bo to też bardzo ważna kwestia.
Myżlę, że przy wyborze odpowiedniego kosmetyku dla siebie, skład odgrywa najważniejszą rolę. Wiadomo przecież, że skóra naczynkowa wymaga innego kosmetyku niż trądzikowa.
16 lutego 2014 at 19:55a ja uwielbiam:
tusz Max Factor false lashes- czarne lub fioletowe opakowanie
plyn micelarny Bourjois- bez zapachu itd. nie uczula i super zmywa oczy
maslo do ciala Bielenda- kupilam niedawno i dobrze nawilza, nie klei sie 🙂
roz Bourjois- chyba odcien lila d’or, slicznie pachnie i jest meeega wydajny 🙂
odzywka do paznokci Eveline 8 w 1
olejek myjący z Biochemii Urody- nie zapycha, jest lekki i swietnie oczyszcza skore 🙂17 lutego 2014 at 12:12Ja polecam La Roche – Posay seria Effaclar do problematycznej cery 🙂
- AutorOdp.