• Autor
    Odp.
  • kadzidelko
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Jeżli chodzi o kosmetyki kolorowe to polecam paletę do makijażu z Sephory. Dużo kosztuje, ale jest tego warta. Zawiera mnóstwo cieni do powiek w różnych kolorach, błyszczyki i róże. A z kosmetyków do codziennej pielęgnacji to zachwycona jestem serią Ziaji do cery trądzikowej.

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Z paletek polecam Sleek’a – dożc tanie, a fajne kolory i jakożć.

wildrose34
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Moje kosmetyki warte polecenia to podkład Rimmel Wake Me Up, tusz do rzęs Wonder z Oriflame oraz żel do mycia twarzy z Ziaji 😀

aldona82
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja polecam matujący puder transparentny firmy Astor, jest super. Nie kosztuje dużo, wydajny i żwietnie matuje. Mój ulubieniec 😆

alicjawu
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Najlepszy płyn micelarny jaki spotkałam – nie zostawiający żadnej przykrej warstewki to: Płyn Ulga Ziaji. I do tego jest niedrogi, kosztuje jakąż dyszkę za opakowanie

Lucy88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja lubię AA kosmetyki, Vichy są żwietne tylko drogie.

styska9
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ja polecam wszystkie kosmetyki Earthnicity!!!!! Miałam okazję wypróbwać więksozżć z ich oferty i już chyba nigdy nie przerzucę się na normalne kosmeytki. Mineralne są lekkie, niewidoczne po aplikacji, nie tworzą eferktu maski, po brostu bomba!! 😛

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Tyle wszędzie chemii ostatnio, masa szkodliwych substancji, co chwilę o czymż nowym się słyszy. Od jakiegoż czasu staram się używać kosmetyków naturalnych. Niektóre robię sama w domu, jak np. rewelacyjny peeling kawowy. No ale, nie ma co ukrywać, nie wszystko da się zrobić samemu, więc ze sprawdzonych marek polecam polskie kosmetyki phenome. Ich skład to włażciwie 99% naturalne, organiczne składniki, zero parabenów, silikonów, sztucznych barwników czy aromatów. Mają kosmetyki do ciała, twarzy, włosów, ale również dla dzieci i niemowląt. Moim zdaniem żwietnie nadają się na prezent, jeżli ktoż szuka pomysłów, nawet K. Tusk kilka dni temu na swoim blogu o nich pisała.

wild02
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Do makijażu używam z Rimela i od lat nie zmieniam, do pielęgnacji skóry twarzy do tej pory różnych (kremy przeciwzmarszczkowe), niedawno jednak dostałam na prezent od siostry, która mieszka w stanach sheer lustre day moisture SPF 15 od dr murad. Zamówiłam już dla męża z tej firmy.

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Od lat bez zmian maski Biovax.

Rita777
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

z tygdnia na tydzień coraz bardziej – serum do rzęs Beauty Lash Pro 🙂 RE-WE-LA-CJA!! cudowny kosmetyk, cudowne efekty, a teraz na allegro jest w promocji w dodatku… dla mnie bomba 🙂

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

W zasadzie nie mam jednego kosmetyku,który byłby godny polecenia,jest ich wiele i podczas zakupu kieruję się nie tylko ceną,ale firmą,zwracam uwagę na skład bo to też bardzo ważna kwestia.

wild02
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

zwracam uwagę na skład bo to też bardzo ważna kwestia.

Myżlę, że przy wyborze odpowiedniego kosmetyku dla siebie, skład odgrywa najważniejszą rolę. Wiadomo przecież, że skóra naczynkowa wymaga innego kosmetyku niż trądzikowa.

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

a ja uwielbiam:
    tusz Max Factor false lashes- czarne lub fioletowe opakowanie
    plyn micelarny Bourjois- bez zapachu itd. nie uczula i super zmywa oczy
    maslo do ciala Bielenda- kupilam niedawno i dobrze nawilza, nie klei sie 🙂
    roz Bourjois- chyba odcien lila d’or, slicznie pachnie i jest meeega wydajny 🙂
    odzywka do paznokci Eveline 8 w 1
    olejek myjący z Biochemii Urody- nie zapycha, jest lekki i swietnie oczyszcza skore 🙂

mariposa
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja polecam La Roche – Posay seria Effaclar do problematycznej cery 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę