• Autor
    Odp.
  • Muszelka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

moim ostatnim odkryciem są kosmetyki Decubal, fajnie nawilżają i przynoszą ulgę podrażnionej skórze.

alalis
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ogólnie kosmetyki firmy Vichy:)

malutkikwiatuszek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Znacie może jakież ciekawe propozycje dezodorantów, które by naprawdę nie pozostawiały plam na ubraniach ? 😀 🙂
    Bo szczerze, tyle się o tym słyszy, ale w praktyce nie spotkałam się jeszcze z takim, który by mi nie niszczył ubrań. Niby znika nieprzyjemny zapach, ale ubrania dostają plamy, których nie idzie sprać 🙁

czekoladka23
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

malutkikwiatuszek ja włażnie nie znam, a też z chęcią się dowiem czy taki istnieje 😀 prowadzają
    te przebarwienia do szału

WhiteMagic
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Zamiast kosmetyków polecam olejek kokosowy do twarzy działa przeciwzmarszczkowo

DebbiE33
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja uzywalam rexony, w sprayu, takiego specjalnego,który miał nie zostawiać sladow i dawał radę.
    Z moich ulubionych kosmetyków to lakiery bella, płyn do demakijazu ziaji i cale mnóstwo kosmetyków flosleka, maja naprawdę dobre rzeczy.

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Macie może jakież sprawdzone rady żeby antyperspirant czy dezodorant nie pozostawiał plam na ubraniach po pachami?? Bo wietrzenie, czekanie na golasa aż wyschnie też nie daje jakiegoż szczególnego rezultatu a ciuchy są naznaczone.

czekoladka23
    Member
    • Stały bywalec

Hej, muszę się tym pochwalić, w końcu odnalazłam antyperspirant który działa jak należy i nie prowadzi do przebarwień na ubraniach 😀 garnier mineral invisible ., używam go od tyg, i jestem mega zadowolona 😛 polecam tym, którzy borykali się z takim problemem jak ja wczeżniej

bellana
    Member
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Masła z Body Shopu – moje odkrycie. Takie piękne zapachy, nawilżenie i wydajnożć, ze warte swojej ceny.

WhiteMagic
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

polecam z ziaji maslo kakowe do twarzy jest najlepsze na zimę

SklepKokosowyPL
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Według mnie godnym polecenia jest Olej Kokosowy. Ma on bardzo szeroki zakres działania. Może być stosowany jako balsam do ciała, jako krem do rąk, jako balsam do masażu. Jest idealny do cery suchej i łuszczącej się, swędzącej. Najlepsze rezultaty można uzyskać wcierając olej w jeszcze wilgotna skórę,tuż po kąpieli. Łagodzi objawy związane z łuszczycą, zapaleniem skóry i egzemą.Używany do masażu wspomaga naturalną, równowagę skóry. Zmiękcza skórę zapobiegając jej przesuszeniu oraz łuszczeniu się. Zapobiega zmarszczkom, obwisłej skórze oraz plamkom na ciele. Sprzyja zdrowemu i promiennemu wyglądowi skóry.

malutkikwiatuszek
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja po długich poszukiwaniach, dalej szukam dobrych antyperspirantów.
    Ale z tych które ostatnio używałam to chyba najbardziej przypadł mi do gustu oraz sprawdza się w praktyce Garnier Mineral Invisible (jestem w trakcie jego używania). Faktycznie dzięki szybkiemu wchłanianiu nie pozostawia tak plam na ubraniach.. ale stosuje go krótko, więc za jakiż czas dam znać, czy faktycznie pomógł mi się uporać z problemem. 🙂

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Pewnie już było, ale polecam maski Waxa (L’biotica), naprawdę działają cuda 🙂

olka_es
    Member
    • Stały bywalec

Nie wiem czy było, ale ja o tych maskach jeszcze nie słyszałam, chętnie wypróbuję :). Ze swojej strony mogę polecić m.in. maski Ziaji. Aktualnie używam regenerującej w saszetce i sprawdza się naprawdę bardzo fajnie. Całkiem nieźle sprawuje się także peeling enzymatyczny z Yoskine. Nakłada się go dwa razy w tygodniu na noc zamiast kremu i zmywa rano.

a_la23
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej, nie wiem, czy któraż z Was już wymieniała, ale ja polecam serum do rzęs M2Lashes z firmy M2Beaute. WSpaniały kosmetyk, rzęsy po nim są nie do poznania, odżywione i gęste. Jakożć warta ceny.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę