- AutorOdp.
- 14 lutego 2013 at 13:42
a ja dla farbujących polecam farby Biokap. ładnie odżywiają włosy. dla tych co mają wieczny problem ze spierzchniętymi ustami polecam carmex. a co polecacie jesli chodzi o podklady do twarzy? mam mieszana cere. kiedys jak dobralam zly podklad do twarzy, to mi się zważył na twarzy…
27 lutego 2013 at 08:49to ja polecam tak jak olka_es te maski, sa bardzo dobre a jednoczeżnie tanie 🙂
28 lutego 2013 at 16:53Ja polecam szampon przeciw wypadaniu włosów Biokap. Dostepny jest w aptekach, ale można go też upolować w internecie. Dla mnie żwietny produkt, który pozwala uporać się z nadmiernym wypadaniem! Pomógł mnie, mojej mamie i siostrze, zatem 100% skutecznożci 🙂
6 marca 2013 at 19:37dla mnie :
– podkład mineralny Giordani Gold natural beige Oriflame;
– krem do ciała Milk & Honey j.w.;
– krem do ciała Silk& Beauty j.w;
– scrub do twarzy Essentialiss j.w;
– krem do twarzy z olejkiem arganowym Ziaja:)22 marca 2013 at 13:00anusia3188 czy ten podklad, który polecasz jest do cery mieszanej?
27 marca 2013 at 09:17moim niedawnym odkryciem który mogę na spokojnie polecić jest krem BB Garniera 🙂 ja mam wersję dla cery wrażliwej zaczęłam używać go w ciąży żeby nie obciążać skóry i jestem bardzo zadowolona 🙂 żwietnie nawilża ładnie wyrównuje cerę i jest żwietny jako baza pod makijaż jak muszę gdzież wyjżć umalowana 🙂 dla mnie na wiosnę i lato na pewno będzie faworytem zastanawiam się tylko który oddcień wybrać bo mimo, że mam ciemniejszą karnację to używam jażniejszego tonu, któraż z Was ma tą ciemniejszą wersję??
27 marca 2013 at 09:33Ja miałam ten krem i szału nie było, kolor minimalny (wiem, wiem, że to tylko bb), a po jakimż czasie bez pudru matującego cera niebywale się żwieciła…
3 kwietnia 2013 at 20:38Ja mam GG Garnier i dla mnie idealnie pasuje nie tylko jeżli chodzi o cerę czy delikatne krycie ale szczególnie o oszczędnożć czasu. W krótkim czasie jestem pomalowana i to tak jak lubię, delikatnie, nic więcej mi nie potrzeba.
4 kwietnia 2013 at 19:25ja też swego czasu pudrowałam dodatkowo twarz do kremu bb ale znalazłam sposób na to, wczeżniej miałam wersję bb Garnier do cery tłustej i mieszanej ale okazało się, że lepiej na mojej cerze sprawdziła się wersja o cery wrażliwej którą też mają (kosmetyczka użwiadomiła mi, że powinnam tego typu kosmetyki wybierać) moja rada warto czasem różne wersje wypróbować, w końcu nasza cera reaguje bardzo znacznie na wszystkie pory roku itp 🙂
7 kwietnia 2013 at 21:15@Spopielała wrote:
Pewnie już było, ale polecam maski Waxa (L’biotica), naprawdę działają cuda 🙂
Popieram. U mnie też się sprawdzają 🙂
8 kwietnia 2013 at 12:12A jakiej wersji uzywacie? Co powiecie o tej nowej wersji z keratyną bodajże? lepsza, niż mleczna?
21 kwietnia 2013 at 20:53Aktualnie używam tej najnowszej z olejkami: argan, macadamia, kokos, ale oprócz niej dla moich włosów jest dobra ta z proteninami mlecznymi.
26 kwietnia 2013 at 17:43Pewnie już się pojawiło, ale dla mnie absolutny hit to cała seria pielęgnacyjnych balsamów z Slim Extreme, ujędrniają, wygładzają skórę, przy regularnym stosowaniu efekty są super. Na początku nie dowierzałam przyjaciółce ktora mi poleciła, ale jak zaczęłam stosować to faktycznie teraz nawet nie próbuję kupować innych, droższych itd. Jak coż jest dobre, to jestem wierna 🙂 I nie tylko w kwestii kosmetycznej 😉
15 maja 2013 at 22:07Soraya świat Natury – oszalałam na punkcie tej serii i kosmetyków z olejem z amarantusa, więc polecam 😀
mleczko do ciała nawilżająco – ujędrniające i krem odżywczy15 czerwca 2013 at 12:39Polecam film jakiejs kosmetolog ktora mowi o tym jakie skladniki są w kremach i jak dzialają, jak dla mnie to ciekawe więc wrzucam bo moze tez kogos zainteresuje [usunięto_link]
- AutorOdp.