
Składniki:
- karkówka wołowa – 400 gramów
- Gulasz Naturalnie smaczne Knorr – 1 opakowanie
- cebula – 2 sztuki
- marchewka – 1 sztuka
- seler naciowy (łodygi) – 4 sztuki
- margaryna – 3 łyżki
- gotowe gnocchi – 500 gramów
- śmietana 18% – 50 mililitrów
Sposób przygotowania:
Na rozgrzanym tłuszczu podsmaż pokrojone w grubą kostkę mięso. Dodaj pokrojoną w piórka cebulę, pokrojony w kostkę seler oraz pokrojoną w półplasterki marchewkę.
Całość zalej 500 ml wody i dodaj Gulasz Naturalnie smaczne Knorr, który podkreśli znakomity smak dania. Wszystko razem gotuj około 40 minut, aż sos zgęstnieje, a mięso będzie miękkie.
W międzyczasie zagotuj wodę, a następnie ugotuj gnocchi. Gulasz podawaj z kluskami i kleksem śmietany.