KSIĄŻKI KULINARNE

Od lat pamiętamy zapiski naszych mam z przepisami. Poza własnymi notatkami możemy wybrać ciekawe wydania książkowe z każdymi potrawami z różnych stron świata. Dzisiejsze książki kucharskie, to już swego rodzaju poradniki, opatrzone artystycznymi zdjęciami pysznych potraw, które bez problemu przygotujecie w zaciszu własnej kuchni.

Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia. Alicja Rokicka

Weganizm znowu opanowuje rynek wydawniczy! Pierwsza książka kucharska Alicji Rokickiej już w sprzedaży. Jest kolorowa, pełna zdrowych przepisów i inspirujących zdjęć autorstwa młodej autorki. Zachęcamy do zapoznania się.

Jedz inaczej. Leanne Cooper

Czy wiecie, że siadając do posiłku w większym gronie, zjadamy więcej, a kiedy częstujemy się potrawami w określonej kolejności, jemy mniej?

Ceikawe tematy

Uroda

Przepisy

Pasta z zielonego groszku z orzeszków i świeżej bazylii

Rewelacyjna pasta do kanapek, tostów na bazie zdrowych, naturalnych produktów połączonych z wyczuwalnym aromatem cytrusów. Idealnie sprawdza się również do przygotowania imprezowych przekąsek.

Dom