Bogaty smak. Wyjątkowo kremowy – majonez Hellmann’s w nowej odsłonie

Marka Hellmann’s, uwielbiana przez miłośników wyjątkowego smaku majonezu, właśnie prezentuje swoje produkty w nowej odsłonie.

Wzrok konsumentów będą przyciągać nowe słoiki i widniejące na nich etykiety. Jeszcze mocniej wybrzmią największe zalety marki – ponad 100-letnie doświadczenie w pracy nad recepturą, niezwykle bogaty smak i wyjątkowa kremowość. Czas na kanapki z pysznie kremowym majonezem Hellmann’s!

Bogaty smak. Wyjątkowo kremowy – majonez Hellmann’s w nowej odsłonie

Kusząco smaczny, wyjątkowo kremowy od ponad 100 lat

Historia marki sięga 1913 roku, kiedy to mieszkający w Nowym Jorku Richard Hellmann zaczął sprzedawać w swoich delikatesach sos oparty na domowej recepturze żony, Margaret. Richard oznaczył lubiany przez konsumentów i zyskujący popularność majonez niebieską kokardką, która stała się symbolem jakości i do dzisiaj widnieje na etykietach produktu.
W ciągu 110 lat pracy nad recepturą marka Hellmann’s stworzyła bogatą w smaku i wyjątkowo kremową kompozycję. Jej sekretem jest m.in. doskonała jakość składników, takich jak jaja z chowu na wolnym wybiegu czy olej rzepakowy pochodzący ze zrównoważonych upraw. Dzięki długoletniemu doświadczeniu oraz unikalnej technologii ubijania dziś majonezy Hellmann’s zdobywają serca miłośników pysznego jedzenia bogatym, wyjątkowo kremowym smakiem.

Bogaty smak. Wyjątkowo kremowy – majonez Hellmann’s w nowej odsłonie

 

1 źródło: Top dish in Poland Research, IPSOS, June 2023