Wzrok konsumentów będą przyciągać nowe słoiki i widniejące na nich etykiety. Jeszcze mocniej wybrzmią największe zalety marki – ponad 100-letnie doświadczenie w pracy nad recepturą, niezwykle bogaty smak i wyjątkowa kremowość. Czas na kanapki z pysznie kremowym majonezem Hellmann’s!
Kusząco smaczny, wyjątkowo kremowy od ponad 100 lat
Historia marki sięga 1913 roku, kiedy to mieszkający w Nowym Jorku Richard Hellmann zaczął sprzedawać w swoich delikatesach sos oparty na domowej recepturze żony, Margaret. Richard oznaczył lubiany przez konsumentów i zyskujący popularność majonez niebieską kokardką, która stała się symbolem jakości i do dzisiaj widnieje na etykietach produktu.
W ciągu 110 lat pracy nad recepturą marka Hellmann’s stworzyła bogatą w smaku i wyjątkowo kremową kompozycję. Jej sekretem jest m.in. doskonała jakość składników, takich jak jaja z chowu na wolnym wybiegu czy olej rzepakowy pochodzący ze zrównoważonych upraw. Dzięki długoletniemu doświadczeniu oraz unikalnej technologii ubijania dziś majonezy Hellmann’s zdobywają serca miłośników pysznego jedzenia bogatym, wyjątkowo kremowym smakiem.
1 źródło: Top dish in Poland Research, IPSOS, June 2023