Wszystkie lody Grycan wytwarzane są rzemieślniczymi metodami z wykorzystaniem naturalnych składników najwyższej jakości – śmietanki kremówki, żółtek jaj, bakalii oraz owoców. Lody Różane przygotowywane są ze starannie wyselekcjonowanych płatków dzikiej róży, zbieranych ręcznie w pełnym słońcu, kiedy mają najwięcej aromatu.
Zaskakują intensywną kwiatową nutą i oryginalnym smakiem. Lody Słony Karmel powstają z prawdziwego karmelu, gotowanego na miejscu z masła, cukru i soli morskiej. Doskonale komponują się z aromatyczną kawą! Wielbicieli słodko-słonych połączeń zachwycą również Lody Słone Masło Orzechowe, stworzone na bazie najlepszej jakości masła orzechowego ze szczyptą soli. Kwintesencją lata jest Sorbet z Arbuzów wytwarzany z ręcznie obieranych i krojonych owoców, pochodzących ze słonecznej, włoskiej Apulii. Jest niezwykle orzeźwiający, doskonały na letnie upały!
Wszystkich lodów można spróbować w 150 lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń na terenie całego kraju.