Córka Magdy Gessler zainwestowała w kolejne kulinarne przedsięwzięcie. Jaka jest idea Pracowni Kulinarnej?
Lara Gessler otworzyła kolejny biznes. Foto Instagram @lara_gessler
Lara Gessler pomimo ciąży, nie zamierza rezygnować z aktywności zawodowej i właśnie otworzyła kolejny biznes – z trzymiesięcznym opóźnieniem spowodowanym pandemią. Nowo otwarta Pracownia Kulinarna ma być miejscem dla kucharzy amatorów oraz profesjonalistów,a także blogerów kulinarnych, którzy chcieliby popracować w profesjonalnej, w pełni wyposażonej kuchni. Dodatkowo Pracownia ma być przestrzenią do przekazywania wiedzy kulinarnej. Właścicielka zapowiedziała, że w lokalu będą organizowane warsztaty dla dorosłych i dzieci, które będą odbywać się semestralnie. Dzięki temu nawet najmłodsi będą mogli rozwijać swoją pasję do gotowania w formie zajęć pozaszkolnych. W obszernym poście na Instagramie Lara podsumowała ideę stojącą za Pracownią Kulinarną słowami:
„Wierzę, że im więcej osób zajmuje się gotowaniem, tym więcej dzieli się wiedzą, którą ma. A o to właśnie chodzi! Żebyśmy jedli i żyli świadomie – w szczęściu i zdrowiu!”
W odpowiedzi na rosnący wśród konsumentów trend ciastek przyjemnościowych, Krakuski - marka nr 2 na rynku – wprowadza dwie nowości, które poszerzają ofertę ciastek...
Listopad 2006 r. Orla Breslin pracuje jako dziennikarz w Londynie. Jej najlepsza przyjaciółka Lillian Murray przeprowadziła się właśnie do Ardgreeney,...