
– Jestem pod ogromnym wrażeniem, jak wygląda piekielna restauracja. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał okazję gotować w tak profesjonalnej kuchni – powiedział zachwycony Leon Myszkowski.
Syn Justyny Steczkowskiej od niedawna prowadzi wideobloga kulinarnego i wszystko wskazuje na to, że to właśnie z kuchnią nastolatek będzie chciał związać swoje życie zawodowe. Leon nie ukrywa, że praca w kuchni zarządzanej piekielną ręką samego szefa Wojciecha Modesta Amaro może być cennym doświadczeniem.
– Chciałbym wystąpić w „Hell’s Kitchen”, ale jeszcze nie teraz. Jeśli za rok program wciąż będzie na wizji to z pewnością się zgłoszę – zdradził Leon Myszkowski.
Przypomnijmy, że w „Hell’s Kitchen” czternaścioro uczestników walczy o 100 tysięcy złotych oraz o pracę w Atelier Amaro – jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin. Kim są nowi uczestnicy? Jak poradzą sobie podczas pierwszego serwisu? Dowiemy się już w najbliższy wtorek o godzinie 20:05 w Polsacie.